A Házasság első látásra Nellijének van egy titkos receptje, hogy maradjon fiatal

Nelli a Házasság első látásra hölgy szereplői közül – csak az évszámokat tekintve – a legidősebb. De nem csak testben, hanem lélekben is többeknél szebb a csapatban…

Nelli elárulta, a TV2 műsorának a forgatásai alatt alig tudott aludni, annyi szokatlan helyzetet élt át. Emiatt pedig mindvégig nagyon fáradt volt, és nem a kipihent arcát hozza. De ezt nem szégyelli, bátran felvállalja a korát, hiszen nincs vele semmi baja.

Ám az is igaz, hogy lélekben sokkal fiatalabbnak érzi magát, ehhez az ötven évhez képest. „A nők többsége nehezen fogadja el az öregedést, s valahol én is így vagyok ezzel. Természetesen észreveszem magamon az idő múlását, látom a ráncaimat a tükörben, de próbálok mindent megtenni azért, hogy minél fiatalosabb, és csinosabb maradhassak” – magyarázta mosolyogva Nelli, aki gyakran tapasztalja, hogy az erősebbik nem tagjai utána fordulnak az utcán. „Szerintem a legtöbb nőnek jólesik, ha megnézik a férfiaknak, nekem is.”

Nelli azt is elárulta, hogy nem ellenzi a plasztikai beavatkozásokat. Úgy gondolja, ha egyszer szükségét érzi, lehet, kipróbál majd valamilyen kezelést, de számára akkor is az lesz a legfontosabb, hogy a természetesség határán belül maradjon.

„A lányom nem hagy megöregedni”

Nelli azt is elmondta, nem akar örökifjú maradni, tudja, hogy egyszer mindenki megöregszik, ám próbál minél több dolgot megtenni, hogy szexi és vonzó maradjon. „Szeretek teniszezni, latin-amerikai táncokat tanulok, lejárok konditerembe, emellett különféle kozmetikumokat is használok. Igyekszem odafigyelni magamra és a testemre – sorolta lelkesen, majd elnevette magát. – No meg van egy titkos »receptem«. A lányom harmincéves, s így ezt a korosztályt hozza el az életembe.  Emiatt is értem meg magamat olyan jól az ifjabb generációval” – magyarázta Nelli, aki nem érez irigységet vagy féltékenységet, ha nála fiatalabb, szép nők társaságában van. Szereti magát, és megvan a kellő önbizalma is. „A szerelem és a párkapcsolat kérdése nem a kor függvénye és ötvenen túl is ugyanúgy beleszerethetünk valakibe. Néhány éve eltalált Ámor nyila, pedig akkor sem a húszas éveimet jártam. Bár az a viszony véget ért, nem adtam fel a reményt. És jelentkeztem a tévéműsorba…”

Mennyire lesz tartós a házassága Jánossal?

A műsor egy másik szereplőjének, Csabának a drámai előéletéről itt írtunk korábban: https://telenovella.hu/a-hazassag-elso-latasra-csabaja-ugy-erezte-nem-akar-elni/

Laciról, s arról, hogy milyen feleséget képzelt el magának pedig a héten megjelent Telenovella magazinban olvashatnak.

.

Scroll to Top