Most nagyon jó színésznek lenni Az Aranyifjú csapatában

Az Asumánt életre keltő Öznur Serceler szerint a színészek nagyon jól kijönnek egymással a sorozat forgatásán. Remek a csapatmunka.

A török nézők lassan már többet foglalkoznak azzal, mi zajlik Az Aranyifjú második évadának a forgatásain, s éppen milyen a viszonya a két főszereplőnek, A Seyrant alakító Afra Saracoglunak és Feritet megszemélyesítő Mert Ramazan Demirnek.

Nemrégiben az Asuman Korhant alakító színésznő, Öznur Serceler mesélt arról, mostanság, milyen hangulat uralkodik a színészgárdában a közös munka során.

Öznur számára Az Aranyifjú egy komoly mérföldkő a karrierjében, s minden nap hálával a szívében ébred, hogy megformálhatja Asumánt. De nem csak a szerepét szereti ennyire, hanem a kollégáit is. Állítása szerint nagyon profi színészekkel, s stábbal dolgozhat együtt. Külön kiemelte egy interjúban, hogy Afra Saracoglu és Mert Ramazan Demir fiatal koruk ellenére, sokkal komolyabbak és precízebbek, mint azt egy külső szemlélő gondolná.

Öznur Serceler Asumánként

„Mindketten profik, már az első naptól kezdve komolyan veszik a munkát s ezt a hozzáállásukat a siker sem változtatta meg. Mindig a legjobbat hozzák ki magukból, s a többiekkel is remekül együtt tudnak működni. Nekem is remek a kapcsolatom velük. Hamar egy hullámhosszara kerültünk. Ők egyszerre jó emberek és remek színészek” – mesélte Öznur Az Aranyifjú két főszereplőjéről.

A színésznő arról is külön beszámolt, hogy nagyon hálás amiért minden munkanap jó hangulatban, gördülékenyen telik, és nincs vita a forgatásokon.

Ez utóbb megjegyzése azért is érdekes, mert nem is olyan régen attól volt hangos a török sajtó, hogy annyira elmérgesedett a viszony Afra és Mert Ramazan között, hogy szinte már nem is voltak hajlandóak együtt kamera elé állni. Sőt, egyes források szerint olyam is volt, hogy a stábtagoknak kellett őket szétválasztani egy heves vitájuk során.

Beril Pozam, Öznur Serceler és Afra Saracoglu

Egy ideje ilyesmiről azonban biztosan nincs már szó. Ami gondot okozhat az az, hogy egy ideje elkezdett csökkenni a sorozat nézettsége. És ez bizony komolyan befolyásolja, meddig tart majd maga a sorozat. Erről bővebben a héten megjelent Telenovella magazinban olvashatnak.

.

Scroll to Top