A Házasság első látásra Csabája úgy érezte, nem akar élni

Csaba azt mondja, élete legnagyobb pofonját kapta attól a nőtől, akivel 13 évig tartott a kapcsolata. A szakítást követően depressziós lett, nem evett, és olyan gondolatai támadtak, hogy bánatában inkább a Dunába ugrik.

Csabának korábban volt egy komoly kapcsolata, amely több mint 10 évig tartott. A fiú az akkori párjával egy közös ingatlant is megálmodott. Hogy mi lett a sorsa ennek a gyönyörű háznak? A Házasság első látásra szereplője elárulta nekünk. „A tanúm, aki egyben az ingatlanosom is volt, már az elején mondta, hogy érzi, a műsor közepén fogom eladni a házat, és pontosan ez történt” – mesélte Csaba, majd hozzátette, tudta, hogy meg kell válnia tőle, és ezzel együtt lezárnia a múltat. „Nagyon fájt, hogy így kellett tennem, mert büszke voltam rá, de most már csak előre nézek” – jelentette ki határozottan.

„Nem vagyok az a csajozós típus”

Reméljük, most Gyöngyi odalán rátalál a boldogságra

Tizenhárom év komoly párkapcsolat után Csaba azt mondja, nagyon nehéz volt belevetnie magát a szingli életbe, és másokkal randizni. „Nem vagyok az a csajozós típus. A szakítást követően sokáig voltam egyedül, mert fel kellett dolgoznom mindazt, ami történt. Akkorát csalódtam, hogy kijelenthetem, majdnem 40 évesen kaptam meg életem legnagyobb pofonját” – magyarázta a Házasság első látásra szereplője. „Úgy megborított, hogy azt éreztem, nem akarok többé élni, és inkább beleugrok a Dunába. Depressziós lettem, nem ettem, lefogytam… Tele voltam rossz energiákkal, és kifelé is ezt sugároztam. Nem vagyok olyan ember, aki a másiknak rosszat kíván, de remélem, hogy ő azért ezt visszakapja majd az élettől, mert nem volt szép, amit csinált. Egyébként azt tapasztalom, hogy ma már gyakran nem a pasi a szemét, hanem a nő” – mondta el Csaba, aki azt is elmagyarázta, hogyan is érti mindezt: „Sokkal jobban kinyílt a nők csipája. Van úgy, hogy felállnak, és azt mondják, te nekem nem kellesz, mivel egyedül is megy nekem, meg tudok magamnak mindent teremteni nélküled is.”

Arról, hogy a műsor egyik legszebb ifjú felesége, Nelli, miként tud ilyen fiatalos maradni itt írunk: https://telenovella.hu/a-hazassag-elso-latasra-nellijenek-van-egy-titkos-receptje-hogy-maradjon-fiatal/

Scroll to Top