Melis Sezen: Szakítás után új külső

Megosztja a rajongókat, mennyire változott előnyére Melis. A többségüknek azonban az a véleménye, a Gülcemal Devája mindenhogy gyönyörű.

Melis Sezen közel egy hónapja szakított kedvesével, Atilla Bingöl üzletemberrel. A különválásuk után a szép színésznő több táncos-videót is közzétett a közösségi oldalán. Úgy tűnt, igyekszik megmutatni a világnak, hogy mennyire kiegyensúlyozott szingliként is. Pár napja pedig mindenkit meglepett, amikor új külsőjével jelent meg.

A szőkés, világos hajkoronáját drasztikusan megváltoztatta, fekete lett a hajszíne. Bár ő csokoládébarnának nevezi. A rajongói szerint az új külső egyfajta figyelemfelkeltés is lehet. A Gülcemal sztárja talán így akarja megmutatni a volt párjának, hogy milyen csinos, s mit vesztett a férfi, amikor szakítottak.

Ilyennek ismertük meg a Gülcemalban

Azt is hozzá kell tegyük, Melis mindig is extrovertált személyiség volt, s sosem félt megmutatni magát a világnak. Ezért a hajszín váltása sem biztos, hogy teljes mértékben az új, szingli létnek szól. Az is elképzelhető, egy olyan új projekt áll a háttérben, amiben a színésznő hamarosan szerepelni fog, s amiről a napokban egy külön cikkünkben számolunk be.

.

Scroll to Top