Yigit Kocak a magyar rajongóknak dedikált – Játék és videó

A Testvérek Ömerje által aláírt fényképeket és egy dedikált Telenovella magazint nyerhetnek azok, akik velünk játszanak.

Amikor legutóbb Isztambulban jártunk a Testvérek forgatásán, s sorozatban Ömert életre keltő Yigit Kocak nem csak interjút adott nekünk, hanem volt olyan kedves, hogy aláírjon néhány fotót, s egy újságot kifejezetten a széria magyar rajongói számára.

Ezeket a fényképeket, szám szerint ötöt mi most kisorsoljuk az olvasóin között. Pontosabban azok között, aki részt vesznek a játékunkban. Ami igen egyszerű. Most indítottuk el lapunk Instagram oldalát. A fotókra azok pályázhatnak, akik bekövetik ezt az oldalt. Telenovella (@telenovellamagazin) • Instagram-fényképek és -videók (Azok, akik az Instagram sztorijukban megosztják az oldalunkat dupla eséllyel indulnak.)

A dedikált fotók mellett egy Yigit által aláírt Telenovella magazint is kisorsolunk. Az említett fotókon, amiket amúgy még korábban szintén mi készítettünk Yigit mellett a Testvérekben Ogulcant játszó Cihan Simsek látható.

A dedikált fotók és a magazin

A játék április 8. éjfélig tart, a nyerteseket másnap, azaz április 9-én hirdetjük ki az Instagram oldalunkon, s őket külön is értesítjük.

A Yigit Kocakkal készült interjúnk, amiben többek között arról is mesél, milyen párt képzel el maga mellé a ma megjelent Telenovella magazinban olvasható.

Scroll to Top