A Házasság első látásra Petije: Nem lehet kiismerni a nőket!

Peti azt mondja, noha van tapasztalata a hölgyekkel, az évek során rá kellett jönnie arra, hogy lehetetlen kiismerni a nőket, így ő már letett erről.

Peti elárulta nekünk, számára kifejezetten lényeges, hogy a párjával rögtön meglegyen köztük a kémia. Ha azt érzi, hogy szeretné megpuszilni, megölelni őt, akkor nagyon odaadó tud lenni, ám ha nincs meg benne mindez, akkor egy elég rideg férfivé válik, aki nem szereti, ha hozzáérnek. A Házasság első látásra szereplője pont emiatt tartja olyan fontosnak, hogy az ember jól ismerje önmagát és a testét, hiszen a reakciókból megfigyelheti, hogy a másiknak akár csak a jelenléte milyen dolgokat vált ki belőle.

„Sokféle nővel volt dolgom”

Tartós lehet a házasságuk Enikővel?

Peti arról is mesélt nekünk, hogy volt egy időszak az életében, amikor kifejezetten szerette volna megfejteni a nőket, ám végül letett mindenről, és elengedte a dolgot. „Nem mondhatom, hogy olyan régóta kutatnám a témát, de azért sokféle lánnyal volt már dolgom, legyen szó életkorról, vagy éppen viselkedési formáról” – magyarázta mosolyogva a Házasság első látásra szereplője: „Arra jöttem rá, hogy bizonyos mértékig ki lehet ismerni a hölgyeket, hiszen vannak hasonló viselkedési minták és reakciók. Ettől függetlenül az egész nagyon képlékeny tud lenni. Szerintem sokszor a csajok maguk sem tudják, mit miért csinálnak. Akkor hogyan ismerhetném ki őket én? Lehet, hogy az egyik szituációban az igen igent jelent, ám egy másikban már nemet. Szóval én már nem akarom megérteni a nőket.”

Scroll to Top