VV Dzsigeri nem tudja, hogy a kedvenc csapata kiesett az Eb-ről

A focirajongó villalakó imádja Cristiano Ronaldót. És a portugálokat várta a döntőbe…

A labdarúgó múlttal rendelkező, és egyébként a fociért minden szempontból rajongó villalakónak abból a szempontból biztosan neheze telnek bent a napjai, hogy egy percét sem láthatja a most zajló labdarúgó-Európa-bajnokságnak.

Ahogy az Dzsigeri, szintén focista barátja, Thomas elmondta nekünk, a villalakónak is van nagy kedvence az Eb-re kijutott csapatok közül, de természetesen csakis a magyarok után. „Alapvetően Cristiano Ronaldo a kedvenc focistája, így az sem meglepő, hogy Portugáliát várta volna az első helyre. Ő persze nem tudhatja még, hogy ez már biztosan nem összejönni” – jegyezte meg Thomas kis szomorúsággal a hangjában, de rögtön hozzátette, ők ketten nem nézni szeretik igazán a focit, hanem ha tehetik, játszanak a gyepen.

Azon a bizonyos fradi meccsen

„Ha meg is nézzük a meccseket, azt általában nem a lelátón szoktuk, hanem inkább egy bárban iszogatva, ahol nem olyan spártaiak a körülmények. Igaz, egyszer-kétszer azért mi is végigültünk pár mérkőzést a stadionok székein, de a kényelem, az nagy úr!”

Az egyik ilyen, igazán emlékezetes mérkőzést nem is olyan régen hármasban tekintették meg a Ferencváros arénájában. „Egy barátunktól kaptuk a jegyeket ajándékba, és Dzsigeri újpest szurkolóként ült be velünk egy Fradi meccsre. Gyakran roppant kínosan érezte magát, amikor másként reagált a pályán történtekre, mint azt a hazai nézők elvárták volna az ő szektorukban. Egy idő után már elkezdték figyelni őt” – mesélte el élményüket Thomas, azt is megjegyezte, hogy Dzsigeri biztosan nem fog nézőként visszatérni a közeljövőben az Üllői útra. Legalábbis biztosan nem ül be újra a fradi-szektorba.    

Scroll to Top