Angelique és Sebastian a hétvégén ünnepelték mindkettőjük születésnapját

Sebastian idén egy különleges ajándékkal lepte meg a szerelmét.

A TV2-n látható A múlt börtönében főhősnője, Angelique Boyer július 4-én született, párja, Sebastian Rulli, aki Maurót játssza a történetben pedig két nappal később, július 6-án. Annyi csak a különbség, hogy a sármos, argentin származású színész azért jó pár évvel, egészen pontosan 13-mal idősebb a kedvesénél.

Sebastian a 49-et töltötte a be a hétvégén. Angelique két nappal előtte pedig a 36-ot. És idén ez a szülinap nagyon különlegesre sikeredett a szép színésznő életében, Sebastian ugyanis egy meglepetés utazással ajándékozta meg őt. Oly annyira sikerült mindent titokban tartania és leszerveznie, hogy Angelique-nek még a repülőtéren sem volt fogalma arról, hová is mennek.

Egy nem túl jól sikerült selfie a Malagába tartó gép fedélzetéről

Aztán persze, amikor már az útlevél ellenőrzésen is túljutottak, kiderült, hogy az úti céljuk Spanyolország, egészen pontosan Malaga. Mexikóból persze ez nem rövid repülőút, A múlt börtönében Renátája mégis repesett a boldogságtól, s utóbb elmondta, amikor a repülőtérre tartottak, titkon remélte, hogy Spanyolországban vakációznak majd, mert egyszerűen imádja az ibériai-ország déli részét, s Sebastian tudja is ezt. Így az aznap még csak 48 éves színésznek nem csak meglepnie sikerült a szerelmét, hanem kitalálta a szíve vágyát is.

Scroll to Top