Ismétlés érkezik az Ana választása helyére az Izaura TV-n

Korábban már írtuk, hogy van esély erre. A csatorna a maratoni hosszúságú A szerelem ösvényei megismétlése mellett döntött.

Hetekkel ezelőtt írtunk arról, hogy lassan befejeződik a kolumbiai telenovella, s mivel nem volt a legerősebb a nézettsége, nem valószínű, hogy újabb ott gyártott széria kerülne adásba a helyén. Török sorozatból jelenleg elég sok fut az Izaurán. Szám szerint három ilyet is premierepizódokkal vetítenek. Így nem volt várható egy újabb török sorozat érkezése sem.

Azt lehetett valószínűsíteni, hogy vagy egy új mexikói sorozat jön, vagy egy régebbi sikerszériát adnak le újra. Utóbbi mellett döntött a csatorna vezetősége. A szerelem ösvényei (Las vias del amor) július 22-én hétfőn kezdődik, s várhatóan igen sokáig velünk marad, ugyanis 220 epizódból áll.

Azt sem zárjuk ki, hogy egy újabb sorozat befejeztével az Izaura elkezdi dupla részekkel vetíteni A szerelem ösvényeit. De erről még nincs hivatalos információnk. Ez majd akkor derül ki, ha az egyik török sorozatuk, nevezetesen A hazugságok börtönében befejeződik.

A 2002-ben és 2003-ban forgatott A szerelem ösvényeit eredetileg 2005-ben tűzte műsorára a TV2. A műfaj szerelmesei bizonyára emlékeznek rá, hogy a több szálon futó szerelmi történet igazi sztárparádét kínál. Feltűnik benne többek között Aracely Arambula, Jorge Salinas, Daniela Romo, Gabriel Soto, Elizabeth Alvarez és Jose Carlos Ruiz is.

Scroll to Top