Új (de egyben régi) török sorozat érkezik a Dunára!

Az Egy csodálatos asszonynak az első évadát már levetítette az RTL klub. A Duna viszont most mind a hármat leadja egyben.

A Törökországban Kadin (azaz: Nő) címmel futó széria hazájában (és számos más országban is) nagy sikerrel futott. Ám az RTL Klubon 2020 vége felé elég gyenge nézettséget produkált. Ezért is következett az be, hogy az első évad után a csatorna már nem vette meg és vetítette le a következő kettőt.

Valószínűleg nem a történettel volt a gond. Inkább az okozta a problémát, hogy addigra az RTL Klub már rendre kikapott a délutáni nézettségi versenyben a TV2 török sorozataitól. És ugyan igyekeztek jó címeket megvásárolni. (Ilyen volt a Kadin is), de ezeket a szériákat nem a legjobb időpontokban indították el. Magyarán, nem vették figyelembe, hogy a TV2-n már megy egy-egy rendkívül nézett török sorozat.

Ha pedig valaki már hónapok óta figyelemmel kísér egy történetet, egy másik csatorna elindíthat bármilyen másik, hasonló telenovellát, elég kicsi az esély arra, hogy tömegek fognak átkapcsolni, s otthagyják azt a sztorit, amiben éppen benne vannak.

Caner Cindoruk és Özge Özpirinci, minr Sarp és Bahar

Anno erre a sorsra jutott az Egy csodálatos asszony, a nézői pedig arra, hogy nem láthatták a széria folytatását. A Duna most az első résztől kezdve, azaz lényegében újrakezdve indítja el Bahar és Sarp történetét. Egy ideig, nagyjából három és fél hónapig tehát ismétlést látunk majd. De utána jönnek az új epizódok is.

Ha valamiben biztosak lehetünk, az az, hogy a Duna nem fogja félbehagyni az Egy csodálatos asszonyt. Amelynek a három évada alatt nem kevesebb, mint 81 török része készült el. Ebből nagyjából 240 magyar epizód áll össze. Ami annyit tesz, hogy a széria jó sokáig, hozzávetőlegesen 2025 nyarának végig lesz majd látható a csatornán.

Az Egy csodálatos asszony első epizódja augusztus 2-án, pénteken érkezik a Dunára 18:50-es kezdéssel. Az előző napon véget érő Napsugár szereplőiről itt találnak egy cikket: https://telenovella.hu/augusztus-elso-napjan-er-veget-a-napsugar-a-dunan/

Scroll to Top