Visszatérnek a TV2-re a Házasság első látásra szereplői

Villámgyorsan forgattak le velük több adást is a közelmúltban, melyekből az első igen hamar, már június 3-án képernyőre kerül.

Bár a Zsákbamacska – aminek az új évada nem hozta a várt nézettséget – nem tűnik el a TV2 esti műsorsávjából, de lényegesen későbbre kerül június 3-tól. A helyén aznaptól pedig a Szerencsekerék legújabb epizódjai jelentkeznek, mégpedig az első héten olyan adásokkal, amelyekben a rendkívül népszerű, s nem is olyan régen befejeződött Házasság első látásra szereplői pörgetik a kereket.

A TV2 stúdiójában nemrég forgatták le ezeket az epizódokat, melyeket követően nyilván érkeznek a Szerencsekerék hagyományos adásai, amiket korában rögzítettek.

Kérdés, az eddig jó közönségaránnyal futó gameshow mennyire tudja majd visszacsábítani a nézőket az RTL-től a TV2-re, jelenleg ugyanis a legnézettebb műsor hétköznap esténként a Szujó Zoltán vezette The Floor. Más esti tartalom, azaz a TV2-n a Zsákbamacska, s az azt követő Ütős ötös ismétlése, valamint a RTL-en a The Floor után látható Drága örökösök nem hoz még csak közepes számokat sem.

Scroll to Top