Jim Parsons utoljára bújt Sheldon Cooper bőrébe

Az 51 éves színész és Mayim Bialik nemrég újra eljátszották Sheldon és a felesége, Amy Farrah Fowler szerepét Az ifjú Sheldon előzménysorozat fináléjában. Parsons azonban elvetette az ötletet, hogy egy újabb spin-offban visszatérjen leghíresebb karaktereként.

Az E! News kérdésére, miszerint mi kellene ahhoz, hogy egy folytatásban újra eljátssza a Nobel-díjas fizikust, Jim így válaszolt: „Reinkarnáció? Egy másik élet?”

A színész elismerte, sosem tudná teljesen kizárni, hogy valamikor a jövőben még felvegye az Agymenők közönségkedvencének ikonikus pólóit, mindenesetre azt sugallta, hogy ez eléggé valószínűtlen: „Nézd, soha ne mondd, hogy soha! Az élet hosszú, ha Isten is úgy akarja, de én nem hiszem!”

Elmondása szerint mégis szerencsésnek érezte magát, hogy Az ifjú Sheldon utolsó részében újra megjelenhetett a képernyőn a karaktereként, miután a sorozat során végig ő volt a narrátor. Az utolsó epizód forgatásáról így nyilatkozott: „Nagyon különleges élmény volt részt venni benne. Ez már a második ilyen alkalom, mert amikor az Agymenőket zártuk le, az is ilyen érzés volt. Aztán pár hónappal később a világ többi része számára is lezárul, és nagyon furcsa érzés, hogy akkor ez megint bejön az életedbe.”

„Megcsinálok bármit, amit akarsz.”

Iain Armitage 9 és 16 éves kora között alakította Sheldont, a sorozat forgatásain nőtt fel

Steve Holland executive producer elismerte, nem volt nehéz meggyőzni Jimet és Mayimet, hogy részt vegyenek a fináléban. „Mindketten izgatottak voltak. Jim nyilvánvalóan része volt a sorozatnak, hiszen ő az egyik executive producer és a narrátor. Mayim pedig, azt hiszem, szó szerint azt mondta: »Odamegyek, és megcsinálok bármit, amit akarsz.«

A producereknek el kellett igazodniuk Jim időbeosztásában, mivel jelenleg egy Broadway-produkcióban játszik, így végül egy szabadnapján Los Angelesbe kellett repülnie a próbákról, majd másnap visszatért New Yorkba. A jeleneteiket épp ezért korábban is vették fel, mint a finálé többi részét.

A sorozat 2017-ben, még kilencéves csodagyerekként kezdte követni Sheldon Coopert, aki a családjával Texasban élt, miközben eligazodott a középiskolában, majd később az egyetemen és a nagyvilágban.

Scroll to Top