A törököknek már túl szexi a Gülcemal Devája

Melis Sezen legutóbb a Cannes-i filmfesztiválról jelentkezett be.

De már ezt megelőzően is számos csábító fotót tett fel az Instagram oldalára. A színésznő a rosszakarói szerint így szeretné felhívni magára a figyelmet, ugyanis az utóbbi időben nem kapkodnak utána két kézzel a producerek és a rendezők.

Az a bizonyos leopárdmintás szett Cannes-ból

Ne felejtsük el, a Gülcemal, ami hazánkban, s számos más országban nagy sikert aratott, otthon Törökországban megbukott. A széria vetítése az ottani gyenge nézettség miatt 2023 januárjától mindössze az év márciusáig tartott, azaz jóval az eredetilegtervezett évadzáró előtt fejeződött be. Azóta a telenovella két főszereplője, Murat Ünalmis és Melis Sezen nem tűnt fel semmilyen új projektben. Ennek pedig lassan már másfél ével lesz…

Innen nézve érthető, hogy a szép Melis Cannes-ban (is) mindent megtett azért, hogy felhívja magára a figyelmet. Egy leopárdmintás, teljesen testhez simuló ruhát öltött magára, s azt megelőzően, hogy belevetette magát a partizásba, képeket és egy videót is feltett az Instagram oldalára, amiben jelezte, ő készen áll a bulizásra.

A képek is sokaknál kiverték a biztosítékot Törökországban, de talán még többen kritizálték a videót, mert úgy gondolták, ott a színésznő már tényleg illetlen és ízléstelen csípőmozdulatokat tett.

Ahogy említettük, Melis már a Cannes-i megjelenése előtti napokban is bőven posztolt magáról csábos képeket a közösségi oldalán. Tényleg úgy néz ki, arra törökszik, hogy egy kicsit újra róla szóljanak a hírek.

Ami azt illeti, mi a részünkről annak drukkolunk, hogy mielőbb visszatérhessen a tévéképernyőkre, mert kifejezetten tehetséges színésznőnek tartjuk. Bár Törökországban azt hallottuk, sokan vannak – a szakmán belül is – akik részben őt hibáztatják a Gülcemal otthoni bukásáért, de mi nem osztjuk ezt a véleményt. És nem felejtsük el azt sem, hogy az ezt megelőző sorozatában, az Elárulvában nem csak a közönség, hanem a kritikusok elismerését is kivívta Derin karakterének megformálásával.

Scroll to Top