Új török sorozat érkezhet a TV2-re, a Yabani!

Testvérekből ismerté vált Halit Özgür Sari új sorozata, a Yabani (Vad szív) pár hónapon belül kerülhet képernyőkre.

Bár hivatalos bejelentés még nincs, de több forrásunk is megerősítette, hogy az előző török évad egyik legjobban startoló sorozata, a Yabani hamarosan nálunk is látható lesz. Nagy valószínűséggel a TV2 indítja majd útjára a szériát. És ha tippelnünk kell, akkor azt mondjuk, ez a történet váltja majd a Testvéreket, aminek valamikor október tájékán lesz vége. Ez azért is logikus lenne, mert a Yabani főhőse, Halit Özgür Sari a Testvérek első két évadának egyik kulcsszereplője volt Kadir karakterében. A nézők pedig eléggé megszerették őt.

De még egyszer hangsúlyozzuk: hivatalosan egyelőre semmit nem közöltek a széria premierdátumáról, s arról, melyik adón lesz majd látható. De az biztos, hogy érkezik a sorozat, mivel megvásárolták a vetítési jogát.

Vissza a családhoz

A Yabani, Yaman (Halit Özgür Sari) élete köré épül, aki egy igen befolyásos és gazdag családba születik. Azonban egy nap még gyerekként elrabolják, és ezt követően az utcára kerül. Hosszú évekkel később sikerül csak visszatalálnia a családjához. Ekkorra azonban már rég nem kisfiú. Szokatlan neki az az élet, amelyet az otthona, s az új társadalmi rangja kínál. Nagyon más életet élt az utcán, s emiatt is nehezen tud újra beilleszkedni a családjába. Ami persze szintén megváltozott az eltelt idő alatt. Így egyik konfliktust követi a másik…

Halit Özgür a Testvérekben Kadirként

Mint említettük, a Yabani tavaly ősszel remekül indult el Törökországban FOX csatornán, ám később egy kicsit esni kezdett a nézettsége. Egy ideig kétséges volt, lesz-e belőle újabb évad. Ám végül a tévéadó, ami időközben NOW-ra változtatta a nevét bizalmat szavazott a folytatásnak. Az alkotók azt ígérik, ősztől még fordulatosabb cselekményszálakkal térnek vissza.

Nálunk pedig azt derül majd ki ősszel, valóban elkezdi-e az első évad sugárzását a TV2 október tájékán.

.

Scroll to Top