Miért torzíttatta el Nicole Kidman az arcát?

Az egyszerű válasz így szól: Azért mert a legújabb filmjében egy nála 20 évvel fiatalabb színész a partnere, akivel szerelembe esnek.

Ráadásul ez a partner nem is akárki, a 36 éves hollywoodi filmcsillag, Zac Efron. Ő és Nicole a Családi afférok című Netflixre készült romantikus komédiában játszanak együtt, ami alig pár napja került fel a streamingszolgáltató kínálatába, s a világ számos országában már az első 24 óra végeztével a nézettségi listák élére ugrott.

Az 57 éves ausztrál származású színásznő valószínűleg gyanította, hogy sokan megnézik majd a közös filmjüket, s emiatt is igyekezhetett egy kicsit szépíteni magán. Ám sajnos a rengeteg botox és bőrfeszesítés a visszájára sült el. Az arca nem szebb lett, hanem nagyon természetellenes. Ráadásul a száján és a szemén kívül semmit nem tud megmozdítani az arcán, így a mimikája is oda, ami bizony a színészi játékán is meglátszik. Érzelmeket nem könnyen tud megjeleníteni, ami egy romantikus mozinál nem annyira szerencsés.

Szerelem a javából?

A sztori amúgy arról szól, hogy Nicole a tehetséges írónő találkozik a lánya főnökével a hollywoodi filmcsillagot játszó Zac Efronnal. Ők ketten a nagy korkülönbség ellenére egymásba szeretnek. Kicsit később szakítanak (de nem csak a nagy korkülönbség miatt) Aztán végül kibékülnek. Mondanánk, hogy nem akartunk spoilerezni, de ezzel elmondtunk mindent a filmről.

.”

.

Scroll to Top