Józan Laci egyik napról a másikra élt

Dr. Urbán Gergely megformálója elárulta, hogy az ő életében is voltak nehezebb időszakok, ám igyekszik úgy élni, hogy ne a rossz dolgokon keseregjen, hanem a jóra koncentráljon.

A Drága örökösök sztárja azt mondja, noha az ember sok mindent hoz a családi hátteréből, ezeken a dolgokon lehet változtatni. Mi magunk döntjük el, hogyan éljük az életüket a nevelésünktől függetlenül. „Azt gondolom, csak a jót kell látni mindenben. Előfordult, hogy anyagilag egyik napról a másikra éltem. Szörnyű volt, amikor hó végén azt kellett számolgatnom, mennyi van még vissza a fizetésemig, de ha folyamatosan ezzel a negatív dologgal foglalkoztam volna, akkor csak elmennek mellettem a mindennapok”– magyarázta Laci, akinek az édesanyja anno azt mondogatta, hogy ne aggódjon, mert mindig van és lesz valahogy: „Emellett természetesen kell, hogy legyen tervünk is, hiszen nem lehet arra feltenni az életet, hogy úgyis lesz valami. Persze az is igaz, hogy aminek meg kell találnia, az megtalál, ami pedig elmegy melletted, annak úgy kellett lennie.”

A Drága örökösök Urbán dokijaként

„Tervek nélkül élni butaság lenne”

Lacit tavaly több izgalmas produkcióban is láthattuk. Amikor megkérdeztük tőle, hogy munka szempontjából milyen eddig a 2024-es esztendő a számára, azt felelte, hogy ő soha nem naptári évben, hanem mindig évadban gondolkodik, tehát a szeptembertől júniusig. „Az eddigi időszak jónak bizonyult, április közepén volt egy Tartuffe-bemutatóm Dunaújvárosban, amiről azt mondják, hogy jól sikerült, és mi is nagyon szeretjük. Én játszom a darabban Tartuffe-ot” – magyarázta a népszerű színész, akinek a következő évadra is vannak izgalmas dolgok a tarsolyában, ám ezekről még nem szívesen beszél. „Majd akkor, ha minden kikristályosodik. Tervek egyébként mindig kellenek, ezek nélkül élni butaság lenne.”

Scroll to Top