Ahu Yagtunak minden hónapban 4 milliót fizet a volt férje

Pontosabban nem neki, vagyis nem a saját céljaira. A Testvérek Suzanjának exe ugyanis gyerektartásként utalja át ezt az összeget.

Ahu nem sok problémával nézett szembe az elmúlt időszakban. Nem csak a munkájától búcsúzott az évad vége előtt, hiszen Suzan már nálunk sem látható a Testvérekben, de exférjével is meg kellett harcolnia az igazáért.

A színésznő rövid ideig volt házas, Cem Yilmaz humorista 2012 márciusában vette feleségül, de már 2013 decemberében kimondták a válásukat. Azonban ez idő alatt megszületett kisfiuk, Kemal. A váláskor abban egyeztek meg, hogy 10.000 amerikai dollárt – ami jelenleg 3 684 640 forint – fizet havonta a férfi gyerektartásként, azonban a rossz gazdasági helyzetre és a valuta romlására hivatkozva Cem még 2022-ben bíróságra vitte kettőjük egyeségét, és azt kérvényezte, hogy 40.000 török lírát, azaz nagyjából 460 000 Ft-ot kelljen csak fizetnie.

Ezt a kérést a bíróság elutasította, de csökkentette az eredeti díj mértékét. Innentől kezdve 70.000 líra, azaz 790 125 forint lett a gyerektartás havi összege.

Most nemrég azonban ezt a döntést támadta meg bíróság előtt a színésznő, arra hivatkozva, hogy a közös gyermekük taníttattatása egyre drágább, s tudja, hogy Cem jövedelme és a meglévő vagyona bőven elég ahhoz, hogy az eredeti, tehát a 10 000 dolláros összeggel támogassa őket havonta.

A nézeteltéréseik ellenére van, hogy hármasban szerveznek programokat

Végül a bíróság Ahunak adott igazat, s jóváhagyták a kérvényét, Cemnek újra az eredti összeget kell fizetnie a volt feleségének.

Cem vagyonát amúgy 20 millió dollárra, azaz több mint 7 milliárd forintra becsülik. Erről a fia, Kemal is olvasott egy cikket, s később meg is kérdezte az apjától, hogy ez igaz-e? A férfi csak annyit válaszolt, hogy el ne mondja anyukájának, amit olvasott, mert még több pénzt fog tőle kérni gyerektartásként. Ezt a történetet persze a humorista az egyik stand up-műsorán simán elmesélte.

Scroll to Top