Onur Tuna szőkére váltott!

A filmes-sorozatos szezon végeztével számos török sztárt élt a lehetőséggel, s megváltoztatta a külsejét. Így tett a Hazugságok börtönében sztárja is.

Korábban már írtunk róla, hogy a színészek évad közben szinte sosem változtathatnak a megjelenésükön, hiszen úgy kell kinézniük, ahogyan azt a karakterük megköveteli. Egy több évados sorozat esetében ez gyakran azt jelenti, hogy évekig ugyanúgy néznek ki. Nem csoda, ha egy-egy széria végeztével egyesek radikális változtatásra szánják el magukat.

A három nővér befejezését követően Türkan életre keltője, Özgü Kaya bedaueroltatta a haját, A Testvérek végeztével a történet Akifja, Celil Nalcakan szinte kopaszra borotváltatta a fejét. De ugyanígy tett a kollégája az Orhant megszemélyesítő Cüneyt Mete is.

A hazugságok börtönében Firatja, Onur Tuna, mint a mellékelt fotón is látszik, sárgára festette a tincseit. Az Instagram-fiókjába feltett képe mellé mindösszesen ennyit írt: „Nyári frizura”

A rajongóitól természetes számos dicsérő kommentet kapott. És ami még érdekes, a szintén nyári séróra váltó, s ezen cikkünkben is említett Celil Nalcakan az elsők között volt, akik lájkolták Onur posztját.

Scroll to Top