Találgatják, lesz-e folytatása Az Aranyifjúnak

Törökországban eddig nem lehetett tudni, hogy Az Aranyifjúnak lesz-e folytatása az ott nemsokára befejeződő második évadot követően.

A napokban írtunk a Yilin Enleri, vagyis Az év legjobbai díjátadóról, ahol a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő Az Aranyifjú három szobrocskát is begyűjtött, így a gála egyik legnagyobb sztárja a méregdrága ruhában felvonuló Afra Saracoglu volt. (Erről itt lehet bővebben olvasni: https://telenovella.hu/afra-saracoglu-egymillios-ruhajarol-beszelnek/)

Seyran életre keltője azonban nem csak az öltözete, s a díjak miatt került aznap este az érdeklődés középpontjába. A jelenlévő újságírók valamiért a félbehagyott tanulmányairól is kérdezgetni kezdték. Amitől zavarba jött, s elszólta magát Az Aranyifjú folytatásával kapcsolatban.

Afra azt válaszolta, hogy a sok munka miatt nem fejezte be az egyetemet. De ha majd véget érnek Az aranyifjú harmadik évadának a felvételei, talán visszaül az iskolapadba. Ezt követően a színésznő édesanyja vette át a szót, aki próbálta megvédeni a lányát, s azt ecsetelte, hogy Afra nagyon okos, jól beszél angolul, s mindig iskolaelső volt.

A zsurnalisztákat és a közvéleményt azonban nem ez érdekelte igazán, hanem a sorozat Seyranjának az elszólása. Mert ezek szerint a török Star TV és gyártó cég már eldöntötték, hogy lesz harmadik évad, s erről a főszereplők is tudnak.

Afra elszólta magát

A dolog eddig azért volt nagyon is kérdéses, mert a Törökországban most futó második szezon nézettsége kifejezetten hektikus. Így az egyik legjobban értesült török bulvárújságíró, Birsen Altuntas hiába szellőztette meg hetekkel ezelőtt azt az értesülését, miszerint biztosan érkezik majd a harmadik szezon, többen már nem hittek neki. Összességében ugyanis jóval kevesebben követik figyelemmel Fertit, Seyran és a többiek kalandjait, mint egy évvel korábban. De azért vannak jó nézettséggel futó epizódok is. Ugyanakkor mostanában éppen megint esni kezdett a közönség érdeklődése.

Így a török rajongók folyamatosan találgatják, lesz-e folytatása a sorozatnak, hiszen a második évad nemsokára befejeződik náluk. Afra szavai most megint sokakat megnyugtattak, mert így most már nagyon úgy néz ki, a nyári szünetet követően, augusztusban tényleg újra elkezdődnek a munkálatok, s Az Aranyifjú szeptemberben egy vadonatúj szezonnal tér vissza a tévéképernyőkre.

Hogy nálunk mikor folytatódhat a széria a második évadával, arról itt olvashatnak: https://telenovella.hu/osszel-folytatodhat-az-aranyifju-a-tv2-n/

Scroll to Top