Ősszel folytatódhat Az Aranyifjú a TV2-n!

Ma fejeződött be a TV2 legnézettebb török sorozatának első évada. A folytatás Törökországban már forog, sőt ott láthatóak is a második szezon epizódjai. Ám nálunk csak hosszú hónapok múlva kerülnek képernyőre ezek a részek.

Többször írtuk már, hogy a problémát ilyenkor az okozza, hogy Törökországban csak heti három órányi tartalom készül el egy-egy ilyen sorozatból, viszont a TV2-nek – ha normál részeket sugároznak – heti ötórányi tartalomra van szüksége.

Ha tehát most megállás nélkül tovább folytatnák a sugárzását, pár hónapon belül beérnék azt, ahol Isztambulban a gyártó cég tart, s onnantól kezdve csak két-három epizód kerülhetne vetítésre hetente.

Ezért a TV2-nél megvárják, amíg annyi folytatást legyártanak Az Aranyifjúból Isztambulban, hogy már egyben le tudják adni a teljes második évadot.

Hosszabb lesz a szünet

Sőt, még tovább fognak várni. Számtásaink szerint nagyjából április elején állna elő az a helyzet, hogy már kényelmesen folytatni lehetne Seyran és Ferit történetét. Csakhogy akkor az éppen futó sorozatokkal támadna gond. Az Aranyifjú helyére kerülő A három nővért kellene hamar félbeszakítani, vagy ugyanezt lehetne tenni a Testvérek éppenhogy csak elkezdődött negyedik évadával.

Megéri várni a második évad első epizódjára

Úgy kalkulálunk, két variáció van. Az egyik, hogy a TV2-nél megvárják, amíg a Testvéreknek lefut a március végén elkezdődő negyedik évada, ami hozzávetőlegesen szeptember végéig, október elejéig tart majd. És ezután tűzik műsorra Az Aranyifjú folytatását.

Vagy, ha azt akarják, hogy mindenképpen az eredeti műsorsávjába kerüljön vissza a sorozat, akkor leadják A három nővér első és második évadát, s ez után térnek vissza Feriték.

A három nővér egy picit speciális sorozat. Törökországban most a harmadik évadát forgatják és vetítik, s még nem tudni, lesz-e negyedik szezon belőle. Az első évada viszont csonka, abban az értelemben, hogy nem a szokásos módon, szeptemberben kezdődött a vetítése, hanem februárban. Így az első etapból csak 16 török rész készült. Ez nagyjából 45 magyar folytatást jelent. Ennél biztosan többet ad most le egyben a TV2, vagyis nagy valószínűséggel végig fog futni a Tények előtti idősávban a teljes második évad is, ami viszont már 37 török epizódból áll. Könnyen kiszámolható, hogy a széria második etapja valamikor szeptember végén, október elején ér véget.

Szinte minden fő karakter visszatér

Szeptember vagy október

Azaz a TV2-nél bármelyik utat is választják, Az Aranyifjú idén ősszel, vagy szeptember végén, vagy október elején tér vissza képernyőkre a második évadával.

Hivatalos információ erről még nem érkezett a TV2-től, de – mondjuk úgy – informálisan megerősítették, hogy nem számolunk rosszul.

Arról, hogy a sorozat két főszereplője, azaz Afra Saracoglu és Mert Ramazan Demir a közelmúltban kibékültek egymással, itt (részletesebben pedig a heti Telenovella magazinban) írunk:

https://telenovella.hu/az-aranyifju-foszereploi-titokban-tartjak-hogy-kibekultek/

Scroll to Top