Az Aranyifjú főszereplői titokban tartják, hogy kibékültek

Szinte amióta elindult a sorozat, állandó témát szolgáltat a sajtónak a Seyrant alakító Afra Saracoglu és a Feritet játszó Mert Ramazan Demir románca. A fiatalok ugyanis hol halálosan szerelmesek egymásba, hol látni sem akarják a másikat.

Nemrég például még arról lehetett olvasni, Afra azon mesterkedik, hogy Mert Ramazant tegyék ki a sorozatból. Ám azóta nagyot fordult a világ, ugyanis számtalan bizonyíték van arra, hogy Az Aranyifjú két főszereplője kibékült, s újra tombol a szerelem közöttük.

Ennek a kibékülésnek a részleteiről, s arról, mi buktatta le őket, illetve, hogy miért tartják mindezt titokban, a holnap megjelenő Telenovella magazinban találnak egy duplaoldalas cikket. Mi itt alább egy érdekes részletet osztunk meg mindezzel kapcsolatban.

Mert Ramazan Demir január 28-án ünnepelte a 26. születésnapját. A stáb, ahogyan illett, felköszöntötte őt. Már akkor pezsgővel locsolták le Ferit megszemélyesítőjét, amikor aznap megérkezett a forgatásra. A munkanap végén tartott kis bulin ugyanakkor Afra nem vett részt. Mert az túl gyanús lett volna, ha ő is a többiekkel ünnepel, pláne, ha ez még ki is tudódik. A nyilvánosság felé ugyanis a fiatalok igyekeznek megőrizni azt a képet, hogy csak kollégák, semmi más nincs közöttük.

Újra minden a legnagyobb rendben van közöttük

Csakhogy az egyik stábtag utólag elárulta a sajtónak, hogy Az Aranyifjú Seyránja két ajándékot is vett Mert Ramazannak, s mindegyiket nagy gondossággal választotta ki. Ezeket korábban, még a buli előtt adta át a kedvesének, hogy ne legyen világos mindenki számára, ők ketten kibékültek.

Scroll to Top