Sofia Vergarát elcsúfították az álomszerepe kedvéért

A Modern család sztárjára, Sofia Vergarára nehéz ráismerni az új Netflixes minisorozatában, a Griseldában.

A Netflix kínálatába a közelmúltban felkerült széria annak a Griselda Blancónak az életét mutatja be, aki a ’80-as években megszervezte és irányította egész Miami kábítószerkereskedelmét. Az amúgy többgyermekes családanya egyebek mellett a rendkívül kegyetlen módszereiről híresült el bűnözői körökben. Vele kapcsolatban elterjedt az az anekdota is, hogy minden idők legnagyobb drogbárója, a kolumbiai Pablo Escobar állítólag egyszer a következőket mondta: „Életemben egyetlen egy férfitől féltem, és az egy nő volt, Griselda Blanco!”

Kívül-belül átalakult

A Modern család mellett más hollywoodi projektekből is ismert Sofia Vergara nagy szívügye volt, hogy ez a sorozat elkészülhessen, vágyott arra, hogy eljátssza a Griselda címszerepét. Ezért pedig számos áldozatra is hajlandó volt. A külsején is változtatni kellett, amivel amúgy ő maga is teljesen egyetértett, mert szeretett volna fizikálisan is minél jobban hasonlítani az által életre keltett figurára.

Az igazi Griselda Blanco

Bár Griseldát magát is vonzó nőként tartották számon, aki – főleg fiatalabb korában – a női bájait is bevetette a céljai elérése érdekében, a róla készült fényképek tanulsága szerint azért nem volt annyira szexi, mint Sofia. A színésznő kiszedette például a szemöldökét, s a maszkmesterek segítségével az arcformáján is módosítottak. Valószínűleg ezek fizikális változtatások is hozzájárultak ahhoz, hogy Sofia Vergara nagyot alakítson Griselda Blancóként.

Sofia szépségével kevesen tudnak versenyezni

A nálunk csak most nemrég elkezdődött sorozatból Törökországban jelenleg már a harmadik évadot vetíti a Kanal D, s a népszerűségét elnézve még az is lehet, hogy egy negyedik etap is készül majd belőle.

Scroll to Top