Odavannak a rajongók a ma 28 éves Özgü Kaya új fotóiért

A három nővérben Türkant életre keltő Özgü február 5-én ünnepli a születésnapját. Nem sokkal korábban pedig maga az ünnepelt örvendeztette meg a követőit néhány új képpel

Özgü viszonylag gyakran posztol magáról ilyen-olyan tartalmakat az Instagram oldalán. Most nemrég néhány új fotót tett közzé, amelyek egyszerre voltak művésziek, s kicsit szexik is. Nem csoda, hogy a rajongói nagy örömmel fogadták a felvételeket, s csak úgy záporoztak alájuk a dicsérő kommentek.

A színésznőnek azonban nem csak a szépségét szokták dicsérni. A színészi játékáért a nézők és a kritikusok is odavannak.

Több képet is feltöltött az Instagram oldalára ebből a vörös nadrágos sorozatból, ami szinte kivétel nélkül minden követője tetszését elnyerte

Egyértelműen azóta van a csúcson, amióta főszerepet játszik A három nővérben. Ez Özgü első olyan szériája, ami nem ért véget az első évad befejeztével. Türkant imádja a közönség, s ő is mindenhol lenyilatkozza, mennyire sokat jelent neki ez a szerep, s annak idején milyen boldog volt, hogy a gyártó cég, a Sürec Film illetékesei őt találták a legalkalmasabbnak arra, hogy életet adjon ennek a karakternek.

A nálunk csak most nemrég elkezdődött sorozatból Törökországban jelenleg már a harmadik évadot vetíti a Kanal D, s a népszerűségét elnézve még az is lehet, hogy egy negyedik etap is készül majd belőle.

Scroll to Top