Hans Sigl esete a levágott ujjú emberrel

A hegyi doktor újra rendel sztárját mindenhol megtalálják a rajongói. Még olyan helyeken és helyzetekben is felbukkannak, amikor Dr. Martin Gruber megformálója nem is számítana rájuk.

A hegyi doktor újra rendel stábja a kórházi jeleneteket egy valódi klinikán veszi fel. Hans Sigl elárulta, hogy ilyenkor az ottani páciensekkel is találkoznak. „Szombatonként forgatunk az intézményben, amikor valamelyest nyugisabb minden, és kevesebb a beteg – kezdte a sorozat Dr. Martin Grubere, akit még itt is megtalálnak a rajongók – Soha nem felejtem el azt az esetet, amikor odajött hozzánk egy ember, akit nem sokkal korábban szállítottak be, mert egy körfűrésszel levágta a hüvelykujját. Amikor meglátott minket, ettől függetlenül széles mosollyal az arcán köszönt oda nekünk… Mi mielőbbi felépülést kívántunk neki, s persze azt, hogy az orvosoknak sikerüljön visszavarrni az ujját” – mesélte a népszerű színész, majd hozzátette, nagyon fontos volna, hogy mindenki elsajátítsa az elsősegélynyújtás lépéseit, hiszen soha nem tudhatjuk, mikor szorul rá valaki a segítségünkre.

„Egyszer Münchenben egy bevásárlóközpontban összeesett egy nő. Egy másodpercet nem gondolkodtam, azonnal odasiettem és automatikusan tettem, amit kell. Miután megérkeztek a szakemberek, valaki azt mondta, úgy látja, nem csak a tévében csinálom jól a dolgomat, hanem a valóságban sincs gond.”

Hansszal tavaly ősszel találkozhattunk a Gruberhofban

Mindig mindenről tudni szeretne

És ha már a tévé szóba került: Hans nem csak a saját sorozatát szereti.  Elárulta nekünk, ő mindig mindent meg akar nézni, szinte válogatás nélkül. Igazi „mindenevő”, ha szériákról van szó. „Az is jellemző rám, hogy mindent tudni szeretnék a szereplőkről, a készítőkről, a történetről, szerintem ez nem már szakmai ártalom” – jegyezte meg nevetve a színész, aki nem bírja, ha valaki részletesen elkezd mesélni egy filmről vagy sorozatról, amit ő még nem látott. „Van, hogy összeülünk barátokkal vacsorázni, közben elkezdik nekem magyarázni, hogy ezt vagy azt meg kellene néznem, mert annyira jó és végül az egész történetet elmondják, én pedig a végén »megköszönöm« nekik, hogy lelőttétek a poént!”  

Scroll to Top