Su Burcu Yazgi Coskun nyilatkozott az új partneréről

A Testvérek Asiyéje, Su Burcu Yazgi Coskun már az új sorozatának előkészületi munkálataival foglalkozik, s eközben szót ejtett a partneréről, Burak Denizről is.

A közönség nagyon várta már, hogy valamelyikőjük nyilatkozzon a sajtóban, mert egy kisebb botrány kerekedett abból, amikor bejelentették, hogy ők ketten szerelmespárt alakítanak majd a Sehrazad című új sorozatban.

Sokaknak az nem tetszik, hogy Su Burcu még mindig csak 18 éves, Burak viszont már 33, s a köztük lévő 15 évet jó néhányan túlzásnak tartják. Szerintük így nem lesz hiteles, hogy ők ketten halálosan egymásba szeretnek a képernyőkön.

Nemrégiben a Sehrazadnak már az olvasópróbái is elkezdődtek, s a török sajtóban egymás után jelentik be, mely színészek csatlakoznak a projekthez. A legnagyobb érdeklődéssel persze a főszereplők nyilatkozatait várta a közönség. Su Burcu pedig meg is szólalt a napokban. Igaz túl sokat nem mondott, s a kettőjük közti korkülönbség kérdését nem érintette. Viszont nagyon elismerően nyilatkozott Burakról.

„Mindig is kedveltem a munkásságát, s figyelemmel kísértem a sorozatait. Burak nagyon jó színész, mindig hiteles alakításokkal örvendezteti meg a közönséget. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozunk az új sorozatunkon” – árulta el a szép színésznő, akinek a szavaiból az derül ki, őt biztosan nem fogja zavarni, hogy a tévéképernyőkön azt kell majd eljátszania, egy nála majdnem kétszer annyi idős férfibe szeret bele.

Tegyük hozzá, a Testvérekbéli szerelme, Doruk is csak a történetben volt vele nagyjából egy idős. A valóságban közte és a Dorukat életre keltő Onur Seyit Yaran között is 11 év a korkülönbség, hiszen a jóképű színész nemrég múlt el 29.

Elbűvölő, mint mindig

A szép színésznő a napokban néhány új stúdiófotóval is megörvendeztette a rajongóit az Instagram oldalán. Mi is ezekből válogattunk a cikkünk mellé.

Nyereményjáték Ömer fotóiért

És ha már a Testvérek, megemlítjük, hogy a sorozatban Ömert alakító Yigit Kocak több fotóját is dedikálta nekünk (pontosabban a magyar rajongóinak) mikor nemrégiben Isztambulban jártunk a széria forgatásán. Öt általa aláírt fényképet, s egy ilyen Telenovella magazint azon olvasóink között sorsolunk ki, akik ma éjfélig bekövetik az Instagram oldalunkat, aminek az elérhetőségét itt találják: Telenovella (@telenovellamagazin) • Instagram-fényképek és -videók 

Yigit rendezi az általa dedikált fotókat

Scroll to Top