Egy napon kezdődik az Izaura TV-n A család és a Titkok hálójában

Ugyanazon a napon, mégpedig május egyik legelső hétköznapján veszi kezdetét a Izaura TV-n Kivanc Tatlitug új sorozata, s a Titkok hálójában (Yargi) harmadik évada.

Az egybeesésnek nagyon egyszerű oka van. Az előző hétköznap fejeződik be a csatornán a Bosszú tűsarkon, amit az elejétől kezdve dupla részekkel sugároz a csatorna. Azaz kétórányi hely szabadul fel az Izaura TV esti műsorsávjában.

Ezt pedig szakítva a duplázással nem egy szériával töltik ki, hanem kettővel. Százszázalékos biztonsággal nem tudjuk kiszámolni, mely napon fejeződik be a Bosszú tűsarkon, de annyi bizonyos, hogy a két török sorozat május egyik legelső hétköznapján indul el. Az is elképzelhető, hogy akár már május 1-én, de mi úgy kalkulálunk, hogy május 2. lesz az a nap.

Azt sem tudjuk még, hogy melyik kerül eset 9-kor és melyik eset 10-kor képernyőre, annyi azonban egészen bizonyos, hogy már nem kell sokat várni rájuk.

A család (Aile) főszerepét a már említett, s nálunk is nagy népszerűségnek örvendő Kivanc Tatlitug mellett az a Serenay Sarikaya, akit többek között A Netflixre készült A kígyók úrnőjében láthattunk. Kivanc Aslan bőrébe bújik, aki az apja halála után átveszi egy maffia-család irányítását, s bizony nem csak a konkurenciával, hanem a saját szeretteivel is meggyűlik a baja. Devin (Serenay Sarikaya) egy fiatal és sikeres pszichológus, akinek szintén sok gondja akad a családjával.

Aslan elkezd terápiás foglalkozására járni Devinhez, s innentől kezdve mindkettőjük élete még tovább bonyolódik…

Scroll to Top