Ezért távozott Nesrin A három nővérből

Sokan nem értették, miért hagyta ott a Nesrint életre keltő Iclal Aydin a sorozatot.

A három nővér Iclal Aydin regényének filmes adaptációja. Az írónő azonban nem csak tollat ragadott ebben a projektben, hiszen ő maga formálja meg Nesrint a sorozatban. Csakhogy a lányok anyukája nem lesz ott velük (és velünk) a történet legvégéig.

Nem mindennapi dolog

Ritka az, amikor egy regény írója szerepel a történetéből forgatott sorozatban. Bár Iclal Aydin a kezdetektől arra vágyott, hogy a könyvéből leforgassanak egy szériát, azt nem tervezte, hogy ő maga is kamerák elé álljon. „A sors hozta úgy, hogy végül én személyesítettem meg Nesrint. Nem akartam már szerepelni. De boldog vagyok, hogy végül így alakult. És annak is nagyon örülök, hogy hosszú ideig Ayvalikban forgathattam, s láthattam, ahogy a történetem életre kel a csodás kollégáim által” – mesélte Iclal, aki azt is hozzátette, Nesrin karakterét hamar megszerették a nézők. Pedig az írónő sokáig úgy érezte, nem teljesít megfelelően ebben a szerepben.

Nem volt nehéz meghoznia a döntést

Iclal megszerette a karakterét, ám mégis csak 54 török részben látható A három nővérben. A színésznő sokáig nem árulta el, egy idő után miért döntött úgy, hogy kilép a sorozatból. Azonban pár hete egy író-olvasó találkozón erről is mesélt a rajongóinak.

Iclal a regényét dedikálja

„Lényegesnek tartom leszögezni, hogy a történések központjában sosem az én karakterem, Nesrin állt. És azzal, hogy kiléptem a sorozatból, s ezáltal az ő története véget ért, még komolyabb hangsúly helyeződött a sorozat legfontosabb cselekményszálára” – fejtegette Iclal Aydin. Hozzátette, neki a történet megalkotójának, az írói oldal mindig is sokkal fontosabb volt a képernyős jelenléténél. Ezért sem ragaszkodott a színészi munkájához. Úgy érzi, a távozásával egy olyan érzelmi szál indult el a történetben, amely nem csak a karakterek számára sorsfordító, de a nézőket is mélyen megérinti.

Persze arra még várnunk kell, hogy nálunk, Magyarországon is elérkezzünk a történetben Nesrin távozásához.

Scroll to Top