A három nővér Türkánja a 2. legszexibb török színésznő

Pár nappal ezelőtt indítottunk olvasóink körében egy szavazást. A legszeszibb török színésznők listáján jelenleg a dobogó második fokán áll Özgü Kaya. De még lehet ezen változtatni.

A szavazásaink esetében az az általános, hogy azok a szériák és/vagy azok a színészek gyűjtik be a vokosk jelentős részét, akik vagy jelenleg láthatóak a tévéképernyőkön, vagy a közelmúltban ért véget egy sorozatuk.

A bevezetőnkben említett szavazás során 16 igencsak szemrevaló török sorozatsztár közül lehet válogatni. A három nővér Türkánjának a jelenlegi második helye nem meglepő. A TV2 sorozata sok nézőt ültet le minden hétköznap a képernyők elé. Emellett pedig az sem mellékes, hogy, ugyan a szériában Türkan egy eléggé visszahúzódó szépség, Özgü a valóságban szívesen posztol magáról kicsit sejtetős, szexi fotókat is.

A lista első helyén egy – török mércével nézve – hasonlóan bevállalós színésznő helyezkedi el. Ő Az Aranyifjú Seyranja, azaz Afra Saracoglu, akiről bőven lehet találni csábos fotókat a világhálón.

Jelenleg Afra vezet

A jelenlegi harmadik – aki amúgy nincs is nagyon lemaradva – Özgü Kayától – az a Demet Özdemir, akit már elég régen láthattunk a tévéképernyőkön. Viszont az erotikus kisugárzásához nem fér semmi kétség.

Ám ne feledjék, ez még nem a végleges sorrend. Itt lehet szavazni, ha változtatni szeretnének rajta: https://telenovella.hu/szavazas-ki-a-legszexibb-torok-szineszno/

Scroll to Top