Sebastian Rulli és Angelique Boyer előnászúton jártak

Az ismert színészpáros rajongói abban reménykedtek, hogy Sebastian megkérte a szép Angeligue kezét…

Ugyan a Gazdagság ára Luis Albertója és a híres színésznő többször kijelentették, hogy nem terveznek összeházasodni, az újév kezdetével Argentínába utaztak, s ez a vakáció a saját bevallásuk szerint is olyan meghitten telt, s olyan emlékezetesre sikerült, mintha egy nászút lett volna. A rajongók pedig látva a színészpár által megosztott képeket és olvasva a beszámolóikat, abban reménykednek, hogy az utazás során talán az eljegyzésre is sor került, csak ezt még nem hozták nyilvánosságra.

10 éve nem járt otthon

Sebastian argentin származású, Buenos Airesben született, de már tíz éve nem járt otthon. Most bevallottan azért is tért vissza a szülőhazájába, hogy megmutassa szerelmének azt a várost, ahol felnőtt, s bemutassa azoknak a családtagjainak, akik még nem ismerték őt. Mert, bár Sebastiant a szülei rendszeresen látogatják Mexikóban, de a tágabb családból Angelique még sokakat nem ismert személyesen. Ezért is gondolták azt többen, ez talán abból a szempontból is egy különleges út, hogy Sebastian esetleg felteszi a nagy kérdést a szerelmének.

Csodás helyeken jártak

Ilyesmiről ugyan nem számoltak be, de mindketten elérzékenyülten írtak az Argentínában töltött napokról, melyek során az ország több gyönyörű táját is bejárták. „Nagyon hálás vagyok minden pillanatért, amit együtt tölthetünk el itt. Számomra különleges érzés a szerelmemmel együtt bebarangolni azt az országot, ahonnan származom. Biztos vagyok benne, hogy ezek a napok ott lesznek majd életem egyik legszebb emlékei között” – fogalmazott a mexikói színész még az útjuk során, s bevallotta, többször is eleredtek a könnyei a feltörő emlékek hatására.

Sebastian megmutatta a szülőhazáját a szerelmének

Angelique pedig arról számolt be, ha lehet, még jobban beleszeretett Sebastianba. „Számomra mindennél többet ért így látni őt. Figyelni, ahogyan újra felfedezi azokat a helyeket, amelyeket gyerekkorából ismert. Megható volt látni, ahogyan olykor könnyek gyűltek a szemébe, s a családja is nagyon kedvesen fogadott. Egyszerűen csodálatos volt minden.”

Így, ha most nem is történt meg a lánykérés, könnyen lehet, az Argentínában töltött idő elég inspirációt ad Sebastiannak ahhoz, hogy letérdeljen a kedvese elé…

Scroll to Top