Köllő Babett rajong a lányáért

Babett nem tartja magát szigorú szülőnek, inkább csak következetesnek.

A Sztárban sztár leszek! csinos mestere mindig nagyon készségesen nyilatkozik, ha a munkájáról, vagy éppen a szabadidős tevékénységeiről kérdezik. Azonban a magéletét féltve őrzi, abba ritkán enged betekintést. Köllő Babett hosszú évek óta él boldog házasságban férjével, akiről szintén soha semmit nem posztol, legutóbb is csak egy olyan képet tett ki a közösségi oldalára, melyen az összekulcsolt kézfejük látszik.

A szexi híresség azt egyáltalán nem tagadja, mennyire büszke a kamaszlányára, ám fotót róla sem igazán szokott megosztani. Most azonban valamiért kivételt tett rajongóival, s a kedvükben járt, mert egy tündéri anya-lánya képet tett közzé.

„Milla már 13 éves és mint minden ilyen korú tini, nem mindig könnyű eset. Bontogatja a szárnyait, feszegeti a határait, de úgy vélem, ez is teljesen normális. Én nem tartom magamat szigorú szülőnek, inkább csak következetesnek. Ami viszont a véleményem szerint a legfontosabb, az példamutatás, hogy mindig jó példával járjunk elől. Mert a gyerek mindig a szülő mása, mindig őt utánozza, ezért nagyon fontos, hogy mit lát és miben szocializálóik – mesélte Babett, aki saját bevallása szerint, rajong a lányáért. – Mi nagyon szoros kapcsolatot ápolunk, mindent elmondhat nekem, maximális a bizalmunk egymás iránt. Nehéz ilyenkor még megmondani, hogy pontosan milyen is a személyisége, de abban biztos vagyok, hogy a magabiztosságát és a céltudatosságát tőlem örökölte. Ezek a tulajdonságok a mai világban elengedhetetlenek ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk. Bármilyen szakmát is választ majd, számunkra az apukájával csakis az a fontos, hogy boldog legyen, mindenben támogatjuk őt.”

Scroll to Top