Súlyos betegsége miatt távozik a Testvérek szereplője!

Egy ideje már pletykálnak róla, hogy a Sengült életre keltő Fadik Sevin Atasoy elhagyja a Testvérek színészgárdáját. Mára ez a híresztelés bizonyossággá vált.

Fadik Sevin Atasoy a kezdetektől a Testvérek oszlopos tagja, hiszen Sengül Eren karakterében összesen 108 török epizódban volt látható. Azonban a széria legutóbbi részeiben már nem tűnt fel. A rajongók – ahogyan arról mi is írtunk korábban – egyből elkezdtek találgatni, s egyre gyanúsabb lett nekik, hogy a színésznő már nem is fog visszatérni. A múlt heti, s a most szombati részek végül pontot tettek a találgatások végére. A legutolsó epizód nem csak Sengül búcsúját hozta el, hanem a színésznő is elköszönt mindenkitől a közösség oldalán.

„Hálás vagyok a Testvérek stábjának és mindenkinek, akivel együtt dolgoztunk az elmúlt években. Igazi megtiszteltetés és öröm volt egy ilyen szeretett karaktert megformálnom 108 epizódon, s 4 évadon át. Köszönöm, hogy megbecsültétek a munkámat és értékeltétek, hogy ennyi energiát és nem mellesleg a szívemet is beletettem Sengül megszemélyesítésébe. De most eljött az idő, hogy kicsit magammal is foglalkozzak. Fadik most csak Fadiké. Egy ideig most pihenni fogok, hogy meggyógyuljak és újra erőre kapjak. Remélem hamarosan újra találkozunk.”

Orhanék nem kaptak jó hírt…

Mindenki szorít érte

Ezzel párhuzamosan a sorozatot sugárzó török csatorna, az ATV is tudatta a nézőkkel, hogy egészségügyi okok miatt Fadik Sevin Atasoy távozik a sorozatból. Egyúttal mielőbbi felépülést kívántak a művésznőnek. Arról, hogy Fadiknak pontosan mi a baja, senki nem osztott meg részleteket, de nyilván komoly betegséggel kell szembenéznie, ha emiatt egy időre teljesen fel kell hagynia a munkával.

Azt, hogy Sengül karakterét miképpen írják ki a sorozatból, nem szeretnénk elárulni, hiszen a Testvérek negyedik évada hamarosan megérkezik Magyarországra is.

Scroll to Top