Ott voltunk Türkan és Somer esküvőjén! (videó)

Ahogy már korábban is írtuk, bő egy héttel ezelőtt több napot is eltölthettünk Törökországban, Ayvalikban, A három nővér forgatásán.

Hamarabb nem publikálhattuk azokat az anyagokat, interjúkat, fotókat, videókat, amiket a széria forgatásának a legutolsó hetében készítettünk. A sorozatot gyártó cég, a Sürec Film, s a történetet sugárzó tévécsatorna, a Kanal D érthető módon azt kérte tőlünk, csak azt követően jelentessük meg bármit is, hogy náluk már lemenet a sorozat legutolsó része.

Ennek az egyik leggrandiózusabb és egyben legmeghatóbb jelenete, pontosabban, jelenetsora az volt, amikor Türkan és Somer másodszor is kimondják egymásnak a boldogító igent. Minderre annak a villának a kertjében került sor, ahol Rüchan asszonyék élnek, s ami a valóságban az Ayvalikhoz tartozó csodás Cunda szigetén helyezkedik el.

A kert készen áll az esküvőre…

Egy napon keresztül forgatták

Eleve már az előkészületek is hosszú időt vettek igénybe, az, hogy a kertet gyönyörűen feldíszítsék. A menyegzőre nem kevés vendég kapott meghívást, közülük pedig jó néhányan statiszták voltak. Ennek az lett a következménye, hogy a felvételvezetőknek komolyan oda kellett tenniük magukat, hogy a forgatás során minden rendben menjen, ne legyen fennakadás, s mindenki jól tegye a dolgát.

Gyönyörű a ruha

A végső jelenetsor rögzítését több próba is megelőzte. Ezek között volt olyan is, amikor az egyik felvételvezető végigkísérte az ifjú pár oltárhoz vonulását, s közben folyamatosan magyarázot a Türkant és Somert életre keltő Özgü Kayának és Berker Güvennek, hogy mikor mit csináljanak. Erről a próbáról egy rövid videófelvételt is készítettünk, amit a cikkünk alatt tekinthetnek meg.

Túl szexi lány?

Türkan menyasszonyi ruhája első látásra túl merészre sikeredett, amikor megláttuk, mi is elcsodálkoztunk rajta, milyen mélyek a kivágások. Ám jobban megnézve láthatóvá vált, hogy a kényesebb részeken testszínű az öltözet, s valójában Türkan nem fed fel semmi olyat, ami ne lenne illendő.

Természetesen a tánc sem maradt el. Azt is többször elpróbálták

Magán az esküvőn a gyártó cég hivatalos fotósán kívül csak mi készíthettünk képeket. (Sőt, mi rövid videókat is felvettünk) Erre semmilyen más sajtóorgánumnak nem volt lehetősége. A menyegzőn rögzített exkluzív anyagainkkal egy 8 oldalas mellékletet töltöttünk meg, amit a holnap megjelenő Telenovella magazinban találnak meg.

Itt, a honlapunkon egy nyereményjátékot is indítunk, melynek győztese a három nővér, azaz Turkan, Derya, és Dönüs, pontosabban, az őket megformáló színésznők által dedikált könyvel lesz gazdagabb. A részleteket itt találják: https://telenovella.hu/nyeremenyjatek-a-harom-nover-dedikalt-regenyt-sorsolunk-ki/

Scroll to Top