Nyereményjáték: A három nővér dedikált regényt sorsolunk ki!

A Deryát alakító Melisa mellett a másik két nővér is dedikálta a regényt

Ayvalikban A három nővér forgatási helyszínén aláírattunk a három címszereplővel egy kötetet, amit most az olvasóink között sorsolunk ki.

Mint ismeretes A három nővér a vele azonos című regényből készült sorozat, amit az az Iclal Aydin írt, aki maga is szerepel a szériában. A lányok édesanyját Nesrint alakítja.

Mondanunk sem kell már maga a kötet is óriási sikert aratott Törökországban, ami még népszerűbb lett azt követően, hogy meg is filmesítették. Az írónő elmondta, ő eleve úgy vetette papírra a történéseket, hogy nagyon bízott benne, egy sorozatot is forgatnak majd belőle. A lányokat életre keltő színésznők, Özgü Kaya, Melisa Berberoglu és Almila Ada pedig arról meséltek nekünk, micsoda óriási segítség volt a számukra, hogy Iclallal együtt forgathattak.

Amikor ott jártunk náluk a forgatások befejezésekor, örömmel dedikálták nekünk a regényt. Így most van egy eredeti török A három nővér kötetünk, amit mind a hárman aláírtak. A most induló nyereményjátékunkban ezt sorsoljuk ki önök között.

A játékban való részvételnek egy feltétele van: a Telenovella facebook vagy az Instagram oldalán a követőnknek kell lennie a szerencsés nyertesnek. Aki már követ minket az egyik felületen, annak nincs további teendője, csak bízzon a sorsoláson a szerencséjében. Aki viszont még nem, az kövessen be minket valamelyik felületen. Aki ezt mindkét helyen megteszi, értelemszerűen dupla eséllyel vesz részt a játékban.

Itt a facebook elérhetőségünk: https://www.facebook.com/telenovellamagazin/

Itt pedig az Instagram oldalunk: https://www.instagram.com/telenovellamagazin/

A Türkant alakító Özgü Kaya egy olyan Telenovella magazint dedikál, aminek ő maga van a címlapján

Az Ayvalikban, A három nővér forgatásán töltött napjaink alatt még fényképeket, s a Telenovella magazin egy-egy számát is dedikálták a lányok. Ezeket a későbbiek során lesz majd lehetőségük megnyerni.

Arról, hogy az utolsó forgatási napok egyikén milyen volt az esküvői jelenet felvétele itt találják a beszámolónkat: https://telenovella.hu/ott-voltunk-turkan-es-somer-eskuvojen/

A ma megjelent Telenovella magazinban pedig egy 8 oldalas mellékletet találnak A három nővér utolsó forgatási napjairól.

Scroll to Top