Megyeri Csillának már nem a külső a legfontosabb

„Az jár jól, aki a VV12-ben önmagát adja, és ember tud maradni. Így nagy eséllyel kivívhatja a többiek és a nézők szimpátiáját” – véli Csilla, aki elárulta, hogyan készült fel testileg-lelkileg a műsorvezetésre.

Az RTL+-on 24 órában nézhető VV12 szépséges háziasszonya azt mondja, próbált nem „ráparázni” a valóságshow-ra, igyekezett önmagát tréningezni, hogy ne izguljon, és képes legyen mindent kizárni a fejéből. Azt mondogatta, hogy végre itt bizonyíthat, és a nézők ezt az oldalát is megismerhetik. „Egy egészséges drukk bennem volt, mert ha nem lett volna, akkor azt már rég megette a fene. Ez egy természetes reakció szerintem. Izgatottan vártam a kezdést. Hasonló volt anno a Sztárbox is, amikor az edzőm, Barbár trenírozott engem: »Bemész a küzdőtérbe, csak a ring van ott és az ellenfeled. Senki mással ne törődj!«” – magyarázta Csilla, akinek műsorvezetőtársa, Puskás-Dallos Peti azt tanácsolta: „Ha bakizol, akkor is folytasd, ne fagyj le! Csak az nem hibázik, aki semmit sem csinál.”

„Már nem egy húszéves lány vagyok”

Csilla nemcsak lelkileg, hanem testileg is készült a VV12-re, hogy miképp, elárulta nekünk. „Az arcápolásra nagyon sok gondot és időt fordítottam, különféle kozmetikai kezelésekre mentem, hiszen lássuk be, nem egy húszéves fiatal lány vagyok, akinek tökéletes a bőre. Hozzáteszem, az enyém soha nem volt makulátlan, sajnos nem az a típus vagyok” – mondta el Csilla, aki rendszeresen, heti háromszor-négyszer eljárt edzeni, bár a Sztárbox óta a testmozgás, a boksz az élete szerves része maradt, hiszen mind mentálisan, mind fizikálisan jó hatással van rá, igazi szerelem lett a számára: „Természetesen készültem arra, hogy jól nézzek ki, jól mutassak a képernyőn, de bevallom, nem ez a legfontosabb, főleg a műsorvezetői részre koncentrálok. Arra, hogy a tartalom legyen rendben. Korábban inkább a külsőségekre figyeltem, ám ez valahogy megfordult bennem. Azt gondolom, hogy ez így van jól, ez a normális.”

Scroll to Top