Nicola Coughlan: Mi igazán szeretjük egymást Luke-kal

A Bridgerton család Penelopéja és Colinja között erős a kémia a képernyőn, ahogy az őket megformáló színészek közt is a valóságban. Nem véletlen, hogy sokak szerint együtt vannak, csak titkolják…

A 37 éves színésznő nemrég reagált arra a pletykára, miszerint ő és Luke Newton egy párt alkotnak a való életben is. „Szerintem azért gondolhatják ezt, mert mi igazán szeretjük egymást. Ő egy nagyon különleges ember az életemben, és csodálatos, hogy azt az élményt, amit A Bridgerton család forgatása nyújtott, vele együtt élhettem át. Félek, soha többé nem lesz alkalmam ilyesmire. Olyan jó, hogy van egy ilyen kedves barátom, akivel mindezt megtehetem.”

Penelope Featherington és Colin Bridgerton kapcsolata áll az új, 3. évad középpontjában, rengeteg fülledt jelenettel, amikről Nicola bevallotta, eleinte nagyon félt attól, hogy megnézze őket már készen, összevágva: „Úgy éreztem, hogy ezeket a pillanatokat rémisztő lenne visszanézni, és kezdetben azok is voltak… De aztán amikor végül megnéztem őket, azt gondoltam: igazából olyanok lettek, amilyennek akartuk őket, sőt, még annál is jobbak. Nagyon romantikusak, és gyönyörűen meg vannak írva. Szexi és izgalmas az egész. Őszintén szólva nem is lehetnék boldogabb.”

Luke és Nicola közt állításuk szerint nincs több barátságnál

Segíteni fog az utódjának

Nicola egyébként az első két évad női főszereplőitől, Phoebe Dynevortól és Simone Ashley-től is kért tanácsot, most pedig azt reméli, hogy az utódja őt is erre kéri majd. „Simone és Phoebe mindketten hihetetlenek voltak. Segítőkészek és kedvesek. Biztosítottak arról, hogy itt vannak velem, bármikor hozzájuk fordulhatok, ha szükségem van rájuk. Annyira támogatóak voltak, és ezért nagyon hálás vagyok. És én is ott leszek a következő hölgynek. Még nem ismerem őt, de bárki is legyen az, segíteni és támogatni fogom, amiben csak tudom” – magyarázta az ír színésznő.

Scroll to Top