Murat Ünalmis: Őt az életemnél is jobban szeretem

A számos sorozatból ismert török sztár a rajongói legnagyobb örömére elég gyakran posztol képeket a nemrégiben megszületett kisfiáról.

A legtöbb török szülő fél megmutatni a kisbabáját, mivel náluk sokan erősen hisznek abban, hogy az ártó szándékkal közelítők rontást tudnak küldeni – akár fényképen keresztül – is a kisgyerekekre. A Gülcemal és a Remények földje sztárja, Murat Ünalmis azonban úgy tűnik nem foglalkozik ezzel a babonával, hiszen folyamatosan oszt meg képeket magáról és a kisfiáról az Instagram-oldalán.

Alig múlt el két hónapos a kis Selim Baran, s Murat apák napja alkalmából máris megmutatott egy olyan képet róla, melyen a kicsi arcocskája is látszik Ezen sokan meglepődtek, leginkább azért, mert a 43 éves színész vallásos, s gyakorolja is a hitét. Így a többség azon a véleményen volt, ha valaki, ő biztosan tartani fogja a hagyományt/babonát és jó ideig nem fogja mutogatni a gyermekét.

Ám úgy tűnik annyira büszke a fiára, hogy sokkal fontosabbnak tartja, hogy eldicsekedjen vele, mint, hogy a szokásokat tartsa. Pár napja is megosztott egy képet a kis Selim Baranról, amihez azt írta: az életénél is jobban szereti.

Unokatestvérével

Murat mostanság nem igazán akar új munkát vállalni, minden idejét a szerettei körében kívánja tölteni, amíg a fia ilyen picike. Nemrégiben Kayseribe látogatott, ahol született. Ilyenkor a családja mellett a barátaival találkozik, s meglátogatja a kedvenc helyeit. Természetesen mindenki tárt karokkal várja Muratot, s a helyi újság is megírja, ha hazalátogat. Unokatestvére, aki ott tartományi elnökhelyettes meg is osztott egy közös képet a jóképű színésszel, s boldogan köszöntötte újra a köreikben.

Scroll to Top