Megyeri Csilla azt érezte, meghalt a lelke

Csilla nem tagadja, hatalmas gödörbe került miután már a legelső meccsét elvesztette a Sztárboxban. Teljesen magába fordult, bezárkózott… Nem volt könnyű innen talpra állnia.

Fél évet készült rá, kőkeményen edzett, sok mindent ennek rendelt alá, és gyakran a boksz élvezett elsőbbséget családdal, barátokkal, munkával szemben. Csilla komoly reményeket fűzött ahhoz, hogy sikeres lesz a ringben, bízott magában, és abban, hogy a meccsen, meccseken is megállja majd a helyét. Ám, valami váratlan történt. Az első összecsapásán kikapott, ami azt jelentette, hogy ezzel számára véget ért a Sztárbox…

„A műsort követően komoly mélypontra kerültem, mert nem úgy sikerült, mint ahogyan azt szerettem volna, mint amit elvártam magamtól és az edzőm tőlem. Ezt követően pedig magamhoz képest furán viselkedtem. Inkább egyedül akartam lenni. A barátaim is hiába mondták, hogy nem vallottam szégyent, s ki sem ütöttek. Csakhogy annyira beszippantott ez az egész. Hiába mondták az edzőink, hogy mi Mazsival már ott akkor, az első meccsen lejátszottuk a döntőt, engem ez sem vigasztalt. Hat hónapom szinte csak erről szólt, és mindez hat perc alatt véget ért! Egyetlen éjszaka alatt! – magyarázta Csilla, majd hozzátette, egyfajta ürességet érzett a Sztárboxot követően. – Szörnyű volt, mintha meghalt volna a lelkem. Zsolti is folyamatosan igyekezett jobb kedvre deríteni, de több idő kellett ahhoz, hogy tényleg jobban legyek. No meg egy meglepetés utazás.”

Berki Mazsi jobbnak bizonyult Csillánál

Spanyolországi kiruccanás

Csilla édesanyja január elsején ünnepelte a születésnapját, méghozzá egy kerek számot. A lánya kitalálta, hogy meglepi őt valamilyen izgalmas, különleges dologgal, amit soha nem felejt majd el. Mivel Csilla anyukája még soha nem repült, nem mást, kapott, mint egy repülőutat Spanyolországba. „Egy barátnőm Alicantéba költözött, oda mentünk, és ott töltöttünk el egy hetet. Január másodikán már indultunk is. Anyának természetesen az ablak mellé szólt a jegye, és nagyon élvezte a felhők meseszerű látványát. Emlékszem, amikor én repültem először… Tizennyolc lehettem, és teljesen elvarázsolt a dolog, hatalmas élményt jelentett a számomra. Teljesen elaléltam a látványtól” – mesélte nevetve Csilla, aki imád utazni. Azt mondja, ezek azok az élmények, amiket soha nem vehetnek el senkitől, amikkel csakis gazdagodhat az ember.

Csilla az anyukájával

Van, amiről nem szívesen beszél

Csillától gyakran kérdezik, hol láthatják majd őt újra, vagy akár a párjával, Zsoltival kettesben, egy műsorban. „Jó érzés, hogy ennyien szeretnek. Zsolti szórakoztató figura, én meg… Szerintem elég megosztó vagyok” – nevetett fel az egykori műsorvezető, aki izgatottan várja, hogy a 2024-es esztendő milyen lehetőségeket tartogat a számára. Csilla azt is elárulta, hogy szívesen beszélget az emberekkel, és a kérdésekre is mindig őszintén válaszol, ám az utóbbi években van valami, ami már őt is nyomasztja. „A családalapításról nem szeretek beszélni, valahogy rossz ómennek tartom. Volt nemrég az instán egy kérdezz-felelek, és többen azzal kapcsolatban érdeklődtek, hogy mikor lesz már gyerekem. Szerintem pofátlanság erről faggatni valakit, pláne amikor neked szegezik, hogy: »Te, szeretnél még egyáltalán babát?« Azt gondolom, hogy nem vagyok azért annyira idős… Negyven évesen is tudok még gyermeket vállalni és szülni. Engem ez nem zavar. Nyilván a Sztárbox miatt elment fél évem, mert akkor ugye végig kőkeményen edzettem.”

Scroll to Top