A Testvérekben új partnert kap Asiye

Asiye és az Ayazt életre keltő Berk Bakioglu

Ezúttal nem arról kell írnunk, ki távozik a Testvérek színészgárdájából. Új karakterek is érkeznek. Ilyen az Ayazt alakító Berk Bakioglu.

A Testvérek jelenleg szünetel a TV2 képernyőjén, de szerencsére nem kell sokáig várnunk arra, hogy folytatódjon a történet. Ám, amikor valamikor március végén elkezdődik a széria negyedik évada, sajnos a Dorukot éltre keltő Onur Seyit Yaran szó szerint csak pár rész erejéig lesz velünk.

Törökországban persze már jóval előrébb tartanak a történetben, melyben Asiyét nagyon megviseli Doruk elvesztése. Amivel nem volt nagyon másképpen az őt alakító Su Burcu Yazgi Coskun sem, hiszen a számára a nála tapasztaltabb és idősebb Onur Seyit volt a legfőbb támasz a forgatások során.

Az írók úgy döntöttek, Asiye nem maradhat egyedül, így kreáltak neki egy új partnert. Akivel kezdetben azért nem felhőtlen a kapcsolata. És akkor még finoman fogalmaztunk…

Egy „rosszfiú” érkezik

Ayaz hirtelen jelenik meg a történetben, és már az első találkozása emlékezetesre sikeredik Asiyével. A fiút életre keltő Berk Bakioglu így mesél a karakteréről, s arról, hogyan csatlakozott a színészgárdához:

Ayaz érkezése másokra is hatással van…

„Még nagyon új vagyok a csapatban, de hamar befogadtak, s már az első pillanattól kezdve érezem, hogy Ayaz karaktere hozni fog egyfajta plusz energiát a sorozatba. Az eddigi jeleneteim nagy részét Su Burcuvalval forgattam, vele egyből működött a kémia, szerintem jó párost alkotunk. Sokszor készülünk együtt a forgatások előtt is” – mesélte Berk, majd hozzátette, Ayaz az a tipikus rosszfiú karakter, aki erősnek, vagánynak mutatja magát, de a szíve a helyén van, csak az érzelmeit nem meri felvállalni.

„Amint megérkezik Ayaz, máris összetűzésbe keveredik Asiyével. Ez az első találkozás mély nyomot hagy mindkettőjükben. Ayaznak nagyon tetszik Asiye, s a lány temperamentuma leveszi a lábáról. És ez még csak a kezdet, a lány teljesen meg fogja változtatni őt. Azt, ahogyan az életet éli, ahogy az emberekkel bánik. Ayaz nagyon őszinte fiú, igazán érzelmes is, ám nem tanulta meg, hogyan is kell őszintén szeretni, s kimutatni ezt. Asiye a tökéletes társ a számára, de az majd csak később derül ki, hová növi ki magát a kapcsolatuk” – mesélte a 25 éves színész.

Scroll to Top