Hande Ercel Budapestre menekült Isztambulból!

A budapesti Matild Palace ablakában

A török színésznőnek elege lett abból, hogy az otthoni sajtóban nekitámadtak a kritikusok. Elege lett a munkából, az újságírókból, Isztambulból. Párjával a budapesti barátaiknál szálltak meg.

Több hazai hírportál is megírta, hogy a Szerelem van a levegőben és más török sorozatok sztárja tegnap Budapestről, egészen pontosan a Ferenciek teréről posztolt egy képet az Instagram oldalára. Hande nem először jár nálunk, ám arról a laptársaink nem tudtak beszámolni, mi okból kereste fel a fővárosunkat.

A rövid válasz az, hogy valóban menekült Isztambulból, pontosabban, abból a közegből, ami ott mostanában körülvette őt.

Nem így tervezte

A 30 éves színésznő ősszel kezdett bele a legújabb sorozatába, a Bambaska Biribe (Egy másik személy), amelyben a nálunk szintén jól ismert Burak Deniz a partnere. A széria elég vegyes fogadtatásban részesült, a nézők egy részének nem igazán tetszett. Ám ami nagyon szokatlan volt, a török szakírók már az elején arról kezdetek el cikkezni, Hande mennyire nem jól formálja meg a karakterét, Leylát.

A nézettség egyre inkább romlott, és ezzel párhuzamosan mind élesebb kritikákat fogalmaztak meg a főszereplőnőt életre keltő Hande színészi játékéval, s a tehetségével kapcsolatosan.

A gyártó cégnél a Tims&B-nél elég hamar felmerült annak a lehetősége, hogy idő előtt befejezik a szériát. Ám ők és a sorozatot sugárzó FOX Tv most év elején adtak még egy esélyt a történetnek. A közönségarány azonban nem javult, így a Bambaska Biri január 13-án a 16. epizódjával elbúcsúzott a nézőktől.

Hande a Szabadság hídnál

Még inkább támadták

Nagyon sok újságíró elsősorban Handét tette felelőssé a kudarcért. Mindez annyira megviselte a szép színésznőt, hogy a közösségi oldalairól törölt minden, a sorozattal kapcsolatos képet és információt. Sokan azt hitték, minden fotót eltávolított, még a korábbi szériáihoz tartozókat is. Mi több, a török sajtóban olyan hírek is megjelentek, hogy Hande Ercel felhagyott a színészettel, soha többet nem szeretne kamerák elé állni.

Hande és Burak az új sorozatuk plakátján

És hogy miként csatlakozik be a történetbe Budapest? Handénak elege lett abból, hogy otthon mindenki csak bántja. Mivel a sorozata forgatását beszüntették, el akart utazni, mégpedig külföldre. Olyan helyre, ahol nem találja meg a török média. A párjának, a dúsgazdag üzletembernek, Hakan Sabancinak pedig nagyon jó barátja Budapest egyik legelőkelőbb szállodájának, a Matild Palace-nak a tulajdonosa. A Ferenciek tere közvetlen közelében található hotel török tulajdonosa már korábban is többször vendégül látta a Sabanci család egyes tagjait, s most így tesz Hakannal és Handével is.

A szerelmével, Hakannal

Van azért jó hír is

A színésznő rajongóinak amúgy nem kell aggódniuk. Hande megüzente, nem hagy fel a színésznői karrierjével, várja a hozzá befutó új ajánlatokat. Az azonban biztos, hogy most egy kis szünetre, kikapcsolódásra vágyik. És ezt a kis vakációt nálunk, Budapesten kezdte meg.

Scroll to Top