Marics, Krausz, T Danny. Ki miért esélyes?

Ki örülhet közülük a nap végén?

Ma este Dancing with the Stars döntő, ahová egyedülálló módon három férfi jutott be. De hogy közülük ki emelheti a magasba a trófeát az este végén, azt nagyon nehéz megjósolni. Írjuk is, hogy miért.

Elöljáróban annyit, hogy az eddigi DWTS évadokban még sosem nyert fiú, s azt is kijelenthetjük, hogy mindig a legjobb táncos örülhetett a végén. Az első évadban Gelencsér Timi, a másodikban Tóth Andi, tavaly pedig Csobot Adél győzött a profi táncpartnere oldalán, s ahhoz, hogy a saját versenyükben ők voltak a legjobbak, nem fér semmi kétség.

Idén azonban kezdetben nem láthattunk hozzájuk hasonlóan kiugró nagy tehetséget, a mezőny sokkal egységesebb volt, mint korábban. Ám a döntőhöz közeledve csak kirajzolódott, hogy ketten ebből a társaságból is kiemelkednek, sőt az egy ideig fej-fej mellett haladó Marics Peti – T. Danny kettősből is egyértelműen az utóbbi fiú tűnt ki. Már a zsűri pontszámaiból is az derül ki, őt tartják a legjobb, s a legtöbbet fejlődött táncosnak. A korábbi évadokat megnyerő lányokhoz hasonlóan a laikus szem sokszor már nem veszi észre, hogy Lissák Laura mellett T. Danny nem profi versenytáncos. Ha tehát a teljesítményt veszük figyelembe, Danny a mai este legfőbb esélyese.

Csakhogy a DWTS elején egyértelműen ő volt az egyik legkevésbé ismert versenyző. A döntő két másik résztvevője most is kétségtelen nagyobb rajongótábort tudhat magáénak. Kérdés, Danny a táncos fellépései alatt össze tudott-e hozni egy olyan masszív szavazótábort, amely az élre repíti. Ha csak a népszerűséget, az ismertséget vizsgáljuk, no és azt, hogy egy ilyen megmérettetésben elsősorban hölgyek szavaznak, akkor Marics Petit mondanánk a legnagyobb esélyesnek. Főleg, ha azt is hozzátesszük, hogy Peti is mindent belead, nagyon felkészült minden egyes produkciójában, s tánctudásban sem sokkal marad el a barátjától, T. Dannytől.

Ha mára a tánctudás szóba került, e tekintetben kétségtelenül Krausz Gábornak van a legnagyobb deficitje, őt viszont mostanában egy ország imádja, sajnálja… nehéz megtalálni a megfelelő kifejezést, de kétségtelenül rengetegen éreznek együtt vele, amiatt, ahogyan véget ért a Tóth Gabival való házassága. Ez az együttérzés pedig eddig is megnyilvánult a rá leadott szavazatok számában is. És peresze azt sem szabad elfelejteni, hogy az ő táncpartnere, Mikes Anna kiemelkedik még a profi táncosok közül is.

Szóval, majdnem lehetetlen megjósolni, hogyan alakulnak ma este a dobogós helyezések. De ha mégis tippelnünk kellene, az igazságos sorrendre voksolnánk. Ez pedig a következő: T. Danny – Lissák Laura, Marics Peti – Stana Alexandra, Krausz Gábor – Mikes Anna.


Scroll to Top