Már csak pár részig látható a Testvérekben a ma 29 éves Onur Seyit Yaran

Mint ismeretes a sorozatban Dorukot játszó fiatal színész a széria negyedik évadában már nem játszik, így amikor a TV2-n két héten belül befejeződik a harmadik szezon, a magyar rajongóknak búcsút kell venniük tőle.

Pontosabban ez így nem teljesen igaz, mert a negyedik évad legelső epizódjában még szerepel Doruk, abba ugyanis beleegyezett Onur Seyit, hogy a forgatókönyvírók lezárják a történetszálát. Múlt nyáron sokáig tárgyaltak a gyártó cég vezetői az ifjú sztárral, természetesen szerették volna, ha a csapat tagja marad, ám ő hajthatatlannak bizonyult, s kiszállt a szériából. Azzal az általunk imént említett engedménnyel, hogy egy részt még hajlandó volt rögzíteni.

Onur Seyit amúgy többek között a korával is magyarázta a döntését. Úgy érezte, kinőtt már az iskolapadból, hiszen 28 évesen játszott egy középiskolás diákot. A mai napon pedig betöltötte a 29-et. Új kihívásokra vár az életben. Nem is titkolja, hogy külföldön is szeretne karriert építeni. Az elsőszámú célpontja Spanyolország, ahol hatalmas sikerrel vetítik a Testvéreket, s személyesen neki is nagy rajongótábora van. A következő munkája azonban még Törökországhoz köti, nemrégiben ugyanis megkezdődtek egy mozifilm előkészületei. Az Askin Yüzü (A szerelem arca) című alkotásban a Bűnök iskolájából ismert Helin Kandemirrel játszik majd együtt. Ez lesz egyébként az első mozifilmje, s a Testvérek előtt mindösszesen két sorozatban szerepelt. A karrierje azzal vette kezdetét, hogy Törökországban 2016-ban elnyerte az év modellje címet, s ekkor figyeltek fel rá a producerek és rendezők.

Doruk és Asiye a sorozatban

Közel a búcsú

Visszatérve a Testvérekre: a sorozat harmadik évada január 25-én csütörtökön fejeződik be a TV2-n. Másnap a szériát a Gülcemal váltja, ami nagyjából két hónapig marad képernyőn. Utána információink szerint a csatorna elkezdi sugározni a Testvérek negyedik szezonját. Ahogy a cikkünk elején írtuk, Doruk még látható lesz az első epizódban. S Mivel egy török részből átlag három magyar folytatás készül, így valamikor március végén három epizódban még benne lesz Onur Seyit. Azt azonban, hogy a forgatókönyvírók miként vezették ki Doruk történetszálát a sorozatból, nem áruljuk el. Maradjon meglepetés azoknak, akik még nem tudják, pontosan mi történik vele.

Scroll to Top