Már csak egy rész van hátra Az Aranyifjúból

Úgy volt, még két részt tekinthetnek meg a második évadból a török nézők, de most már biztos, június 7-én, pénteken jön el a szezon vége. Továbbra is kérdéses, lesz-e folytatás.

Bár már néhány magyar felületen is azt lehet olvasni, hogy szeptemberben biztosan érkezik a török Star TV képernyőjére Az Aranyifjú harmadik évada, még semmilyen hivatalos bejelentés nem érkezett erről Törökországból.

Csak annyi biztos, a második etapból már csak egy rész van hátra, s azt pár nap múlva, június 7-én pénteken vetítik le. A félreértésre valószínűleg az adott okot, hogy a közelmúltban bejelentették, egy új karakter érkezik a sorozatba. Egyesek pedig ezt úgy értelmezték, ebből egyenesen következik, hogy a nyári szünet után szeptemberben folytatódik a történet Törökországban. Csakhogy az a Türkü Su Demirel, aki az új szereplő, Serpil bőrébe bújik, az elmúlt években kizárólag olyan felkéréseket kapott, amik szó szerinte egy-két rész erejéig szólak. Azaz csak epizódszereplő volt. Az ő feltűnése tehát nem garancia a folytatásra.

Az már inkább bizakodásra ad okot, hogy a Seyrant alakító Afra Saracoglu pár hete egy rendezvényen elszólta magát. Erről itt írtunk: https://telenovella.hu/talalgatjak-lesz-e-folytatasa-az-aranyifjunak/ A szavaiból pedig úgy tűnik, most pénteken valóban nem fejeződik be végleg a széria. Csakhogy néhány hét alatt is sokat változhatott a helyzet. Az Aranyifjúnak pedig nagyon rapszodikus a nézettsége, hol sok embert ültet le a tévéképernyők elé, hol kevesebbet.

Fontos azt is megjegyeznünk, hogy az egyik legjobban értesült török bulvárújságíró, Birsen Altuntas ismételten arról írta az Instagram-oldalán, hogy ősszel érkezik a harmadik évad. De ugye ez sem hivatalos bejelentés.

Vajon folytatódik Seyran és Ferit története?

Az is elképzelhető, a Star TV azért nem nyilatkozott még a folytatást illetően, mert így a mostani évadzárót nagyobb érdeklődés kíséri. Hiszen a nézők nem tudhatják, ez lesz-e a legutolsó rész, amit Az Aranyifjúból látnak.

A szezonzáró után azonban alighanem tiszta vizet öntenek a pohárba, s kiderül lesz-e új évad a nálunk is népszerű történetből. Persze, a TV2-n biztos a folytatás, hiszen itthon még csak az első évad került levetítésre Az Aranyifjúból. A második szezon hazánkban nagy valószínűséggel idén októberben veszi kezdetét.

.

Scroll to Top