Győzike jó nagyot hazudott Marics Petiről!

Futótűzként terjedt el az interneten a videó, amelyben Győzike megígérte Marics Petit a Káliaknak, ha újraválasztják a jelenlegi polgármesterüket. A gond csak az, hogy nem annyira mondott igazat.

A showman egészen pontosan ezt mondja, a Hadházy Ákos ellenzéki országgyűlési képviselő által nyilvánosságra hozott felvételen:

„És azt is megígérem nektek, hogyha polgármester urat visszajelöljük, és újra bizalmat adunk neki, akkor elhozom nektek ide a faluba Marics Petit (…) Egy házban lakunk a Marics Petivel, és mondtam neki, hogy jövök Kálra. Mondtam neki, hogyha megválasztjátok a polgármestert, akkor Marics Peti jön hozzátok. Azért ez mekkora! Ki az, aki szereti Marics Petit? Na, akkor nem kell mást tenni, hogy a polgármester urat újra be kell jelölni.”

A gond csak az volt, Marics Peti erről az egészről nem tudott semmit, viszont elég gyorsan reagált.

Így: „Ez miaf*szom (…) Nyilván semmit nem tudtam erről, Győzi, szedd már össze magad, miért kell belekeverni tudtom nélkül politikai dolgokba? Hülyeségeket ne mondjál már, hogy együtt lakunk, meg hogy hova viszel, mert az emberek elhiszik”

Bocsánatot kért, de nem mindenkitől

Győzi amint ígérget Kálon

Győzi felismerve azt, hogy ordas nagy hazugságon kapták, gyorsan telefonált Marics Petinek, és bocsánatot kért tőle. Arról azonban egyelőre nem szólnak a hírek, hogy ugyanilyen gyorsan beült volna a kocsijába, s leutazott volna Kálra, hogy elmondja, kb. minden hazugság volt, amit előadott, azt a kérdőmondatot leszámítva, hogy: „Ki az, aki szereti Marics Petit?”

De ha kicsit poénosra akarnánk venni, ezt a nem annyira vicces történetet, azt is mondhatnánk: Győzi talán elkapkodta a bocsánatkérést, mert nem is biztos, hogy hazug volt ez az ígérete. Hiszen, ha most hétvégén nem választják újra a polgármestert, nem is számít majd, mit igért. Ha meg igen, nem azt mondta, hogy Marics Peti koncert lesz Kálon, hanem azt, hogy elviszi oda. Arra pedig csak rá tudta volna beszélni, Maricsot, hogy egy fotót csináljon róla a Kál jelzőtáblánál…

.

Scroll to Top