Május 4-én befejeződik A három nővér. De nem a TV2-n!

Nemrég jelent meg Törökországban a hír, amit most már a sorozatot gyártó cég is megerősített.

A TV2-n látható népszerű török sorozat Instagram oldalán is olvasható, mi szerint a széria legutolsó epizódja, 2024 május 4-én, szombaton kerül levetítésre a Kanal D csatornán.

Törökországban jelenleg a sorozat harmadik évadját sugározzák, s még a forgatások is zajlanak a festői szépségű Ayvalikban. Azt már eddig is majdnem biztosra lehetett venni, hogy újabb szezon nem fog készülni a drámasorozatból. Az utóbbi időben ugyanis nem szállított túl acélos nézettségi adatokat a történet.

Nyilván az sem tett jót a szériának, hogy pár hónappal ezelőtt a kedd estékről a Kanal D áthelyezte szombatra. Ezen a napon pedig nagyon erős tartalmak versenyeznek egymással. Ilyenkor megy például a nálunk is népszerű Testvérek is.

Akárhogy is történt, most már mindenki arra vár, milyen lesz a nagy finálé, s mivel ezt már hivatalosan is bejelentették, s addig tényleg csak pár rész van hátra, az utolsó epizódok iránt vélhetően újra megnő majd az érdeklődés Törökországban.

Nálunk amúgy nemsokára, egészen pontosan április 9-én fejeződik be A három nővér első évada, ám a TV2 megszakítás nélkül, egyből másnap belefog a következő szezon sugárzásába.

Ha szünet nélkül képernyőn maradna a sorozat, a harmadik évaddal együtt még 2025 elején is láthatnánk Türkanék kalandjait. De az is elképzelhető, hogy a csatorna a második évad után (valamikor októberben) kis szünetre küldi a nővéreket. Például azért, hogy helyt adjon Az Aranyifjú második évadának.

Scroll to Top