Két hónapig kell nélkülöznünk a Testvéreket a tévéképernyőkről!

Korábban már megírtuk, hogy január 26-tól eltűnik a TV2 délutáni műsorsávjából az egyik legnépszerűbb és legnézettebb török sorozat. Most már az is kiderült, mikor tér vissza.

Ahogy már tudni lehet, január 26-tól a Gülcemal című drámasorozat kerül annak a Testvéreknek helyére, aminek a harmadik évada az előző napon fejeződik be. És az ugyan igaz, hogy Törökországban már javában forog az új szezon, ha a TV2 nem állítja le a vetítést egy időre, előbb-utóbb elfogynak a leadható részek. Mert míg nálunk heti öt rész kerül adásba, Törökországban csak heti egy epizódot forgatnak le belőle.

Így várni kell, hogy elegendő török rész készüljön el ahhoz, hogy a TV2-n egyben lemehessen majd a Testvérek negyedik évada. Ki is lehet számolni, nagyjából mennyit kell várni. De sokkal egyszerűbb azt megnézni, mennyi ideig tart az új sorozat, a Gülcemal.

Kinek jó hír, kinek rossz, hogy ez a széria kifejezetten rövid, mindösszesen 13 török epizódot forgattak le belőle. Mivel ezek mindegyike elég hosszú, közel háromórás, ezekből kb. 38-40 magyar folytatást lehet összevágni. Ebből pedig az következik, hogy a Gülcemel valamikor március utolsó harmadában már be is fejeződik, utána pedig nagy valószínűséggel visszatér a helyére a Testvérek. Ezt kérdésünkre a TV2-nél is megerősítették. Azaz a sorozat rajongóinak szűk két hónapig kell nélkülözniük a kedvenceiket.

A Testvérek helyére kerülő Gülcemalról itt írtunk korábban: https://telenovella.hu/murat-unalmis-visszater-a-tv2-re/

Magáról a Testvérekről, illetve Onur Seyit Yaranról a holnap megjelenő Telenovella magazinban olvashatnak bővebben, ahol arról is írunk, hogy a TV2 másik délutáni sikersorozatát, Az Aranyifjút pont ugyanaz a veszély fenyegeti, mint a Testvéreket.

Scroll to Top