Ma 40 éves Beren Saat – Álhírek terjednek róla!

Beren 1984. február 26-án született Ankarában, így éppen ma tölti be a 40. életévét. Annak ellenére boldogan ünnepel a férjével, hogy már megint azt pletykálják róluk, válnak, sőt, már el is váltak.

A szépség színésznő több nagysikerű sorozatban is látható volt nálunk, ilyenek többek között a Tiltott szerelem, a Fatmagül, s A Szultána. Az elmúlt években pedig a Netflixen tűnt fel Az Atiye ajándéka és Az utolsó hívás Isztambulba főszerepeiben.

Mint az köztudottBeren és zenész férje, Kenan Dogulu 2014-ben kötötték össze hivatalosan is az életüket, ám azóta már többször is azt híresztelték, megromlott a házasságuk, s a válást fontolgatják.

2024-es év elején pedig egyenesen az a hír terjedt el róluk, hogy szép csendben már el is váltak. Erre nemrégiben maga Kenan reagált az egyik török lapban:

Beren a férjével, Kenannal

„Mikor ezt a hírt olvastam odamentem Berenhez és megkérdeztem tőle, tudott-e róla, hogy elváltunk. Szerencsére az ilyesfajta pletykákon csak jókat nevetünk. Amúgy szerintem az ilyen nagyobb volumenű dolgokról mindig beszámolnak közszereplők. Mi is így tennénk, de csak annyit tudok mondani: köszönjük szépen, nagyon boldogok vagyunk.”

.

Scroll to Top