A Testvérek új évada március 25-én indul a TV2-n!

Március 22-én, pénteken vetíti le a csatorna a sokak által nagyon megszeretett Gülcemal fináléját. A következő hétfőn pedig már érkezik is a Testvérek az új évadával.

Amikor alig több, mint egy hónappal ezelőtt, egészen pontosan január 25-én a TV2 leadta a Testvérek harmadik évadának záró epizódját többen a felháborodásuknak adtak hangot, miért nem folytatódhat a történet egyből a negyedik évaddal.

Mint akkor is megírtuk, ha a csatornánál így tettek volna, nem lehetet volna egyben, az elejétől a végéig levetíteni a negyedik szezont. Szűk két hónapnyi szünet után azonban már lehetőség nyílik erre. Arról is beszámoltunk, hogy a Testvérek helyére kerülő Gülcemal egy rövid telenovella, s most már azt is tudni lehet, hogy a 13 (közel háromórás) török epizódból összesen 40 magyar folytatást vágtak össze. Így kiszámolható, mikor fejeződik be a széria.

Figyelembe kell venni, hogy március 15-én, pénteken kimarad egy rész.  Ennek tükrében pedig az derül ki, a Gülcemal története március 22-én pénteken zárul le, s a következő hétköznap, 25-én, hétfőn indul a Testvérek negyedik évada.

A harmadik évad vége

Azt mondanunk sem kell, hogy január végén drámai módon búcsúztunk el a sorozat szereplőitől, többükről nem tudni, életüket vesztették-e vagy sem. Rövidesen kiderül, kitől vagy kiktől kell elbúcsúznunk…

.

Scroll to Top