Facundo Arana visszatér a Dancing zsűrijébe

Már most hétvégén beül az ítészek közé. Azonban mindezt nem nálunk teszi, hanem a szomszédos Szlovákiában.

Mint emlékezhetnek a Vad angyal, a Yago, és más telenovellák sztárja 2022 végén járt Budapesten. Csaknem két hetet töltött nálunk, s az akkori Dancing with the Stars első két adásába ült be vendég zsűritagként. Sőt, a második adás elején dalra is fakadt, s előadta a Do You Love Me című számot.

Lényegében ezt koppintották le most rólunk a szlovák kollégák. Náluk, egészen pontosan a Markiza tévén most hétvégén indul el a nagyszabású táncos show, ami ott a Let’s Dance, azaz Táncoljunk! címen fut immáron kilencedik éve, de tartalmában lényegében megegyezik a BBC eredeti formátumával, a hazánkban négy évadot megélt Dancing with the Starsszal.

Facundo a legelső, most vasárnap este látható műsorban zsűrizik majd, s mint nekünk elmondta, igazi villámlátogatásra érkezik a szlovák fővárosba, Pozsonyba. A gépe péntek este szál le, s hétfőn már utazik is haza Argentínába. Vagyis összesen két napig lesz a szlovákoknál. Szombaton sajtótájékoztatón vesz részt, interjúkat ad, s próbák következnek. A vasárnap pedig a közvetlen előkészületekről, s magáról az élő show-ról szó majd.

Facundo nálunk dalra is fakadt

Eredetileg arról is szó volt, hogy Facundo esetleg hozzánk is átugrik, hiszen Pozsony mindössze bő kétórás autóútra van tőlünk, de annyira rövid és feszített lesz a programja, hogy ez sajnos biztosan nem fog összejönni.

.

Scroll to Top