A Betty, a csúnya lány főhőse új sorozatban tér vissza hozzánk!

Jorge Enrique Abello 25 évvel ezelőtt alakította Armando Mendozát az ikonikus sorozatban. Rövidesen egy új telenovellában láthatjuk a még mindig sármos színészt.

Információink szerint március 11-én, hétfőn indul el az Izaura TV-n egy új kolumbiai sorozat, az Ana választása (Ana de nadie). A történetben az egyik főszerepet alakítja Jorge Enrique, aki idén tölti be az 56 életévét.

A telenovella érdekessége, hogy a sztori annak a Alicia új életének (Si nos dejan) az adaptációja, amit nem is olyan régen forgattak le Mexikóban, s amely sorozat ismétlése épp most látható az Izaura TV-n. Ráadásul az Alicia új élete sem eredeti történet, már önmagában az is egy remake. Ez a telenovella az 1993-as Senora Isabellen alapszik.

A főbb cselekményszálak így tulajdonképpen már ismertek. Adott egy 50-es hölgy, ebben az új verzióban Ana (Paola Turbay), aki azt hiszi boldog házasságban él a férjével, Horacióval (Jorge Enrique Abello), ám hirtelen rá kell döbbenie, hogy a férfi megcsalja őt egy nála húsz évvel fiatalabb nővel. A házassága kudarca után Ana már egyáltalán nem hisz a szerelemben. Ám a sors az útjába sodor egy jóképű fiatalembert, s ők ketten nem tudnak parancsolni az érzelmeiknek. Csakhogy közben Horacio rájön, hogy nagy hiba volt felrúgnia a házasságát…

A sorozatot 2023-ban forgatták, az utolsó részét tavaly nyáron adták le Kolumbiában. 94 részes, így szűk öt hónapon keresztül lesz velünk.

.

Scroll to Top