Kökény Attila előre fogyózik az ünnepekre

A népszerű énekes mindig is küzdött a súlyával, időnként lefogy, de aztán (saját bevallása szerint) sokszor akár többet is vissza tud hízni. Kökény Attila idén biztosra akar menni, ezért inkább előre fogyózik egy kicsit, hogy aztán a bőséges ünnepi menü ne fogjon ki rajta.

„Nálunk a karácsony az év legfontosabb eseménye, akkor gyűlik végre össze az egész család a kisunokákkal együtt. Óriási a sürgés-forgás, sütés-főzés a házban a drága feleségemnek köszönhetően, aki mindig gondoskodik róla, hogy rengeteg finomság kerüljön szenteste az asztalra. Számomra nincs is szebb és fontosabb dolog, mint hogy minőségi időt töltsek a szeretteimmel. Év közben ugyanis annyi a munka, a fellépés, akkora a rohanás és a hajtás körülöttem, hogy sokszor örülök, ha a legkisebbekkel egy kicsit játszani tudok” – magyarázta a négyszeres nagypapa, aki gondosan ügyel arra is, hogy mindig a gyerekek kedvére való ajándékok kerüljenek a fa alá. „Nagyon nehéz már nálunk meglepetést szerezni, hiszen Arankával folyton veszünk a törpéknek valamit, amit éppen meglátnak a játékboltban, vagy tudjuk, hogy vágynak rá. Például a kisautók és mindenféle közlekedési eszközök nagy favoritok, így lehet, hogy ezt a készletet gyarapítjuk, abból nem lehet baj” – nevetett Attila, aki sok férjjel ellentétben kimondottan szeret a feleségével együtt készülődni, vagy akár egy zsúfolt bevásárlóközpontban nézelődni.

„Nekem nem esik nehezemre a shoppingolás, mert számomra is fontos a jó megjelenés, én is örömmel térek be a butikokba, hogy divatos ruhákat vásároljak. Így a karácsony közeledtével pedig pláne egyértelmű, hogy többet kell járjuk az üzleteket, de nekem ez egyáltalán nem gond, sőt, inkább élvezet” – tette hozzá a sikeres énekes, aki azt is elárulta, hogy az év vége felé nem görcsöl azon, hogy mennyit mutat alatta a mérleg, majd januárban többet mozog, hogy újra visszaszerezze a „versenysúlyát”.

Scroll to Top